momof2child E uyudusa bızımkı neden uyumuyor arkadas?sucum ne?sabah 9dan ayaktayız.parkları gezdrdm,arabalara bındırdım belkı ımsaf yapr gece yatar dıye
Epifenomen-gkc momof2child her sabah kurulu saat gibi 6da uyanan minikkuşum kalp ben, uyuyacak birazdan inşallah. Öyle ümit ediyorum 🤪
momof2child Epifenomen-gkc Amma bende acıktım yemek yemek ıstıyorum hamıleyım yorgunum 14aylık bız kız neden yatmaz yahu
momof2child tosbikinannesi1 meme emzrmekden de bıktım annacım hamıleyım dıye sınır bozucu olmaya basladı emzrme halbukı eskıden ne severdn emzrmeyı
0znur Bizimki uyudu galiba uyanmazsa tabi 😅. Görümcem bugün şey diyor" çok eken uyutuyorsun saat 11-12 gibi uyut gece rahat edersin " gece uyuyor zaten abla dedim 😅. Ben bile 11-12 ye zor kalıyorum
luppoyanak momof2child sabah altıda guguk kuşu gibi uyanıyor öğlen bi uyuyor uyandırana aşk olsun şimdi de uyuyacak inşallah gözler 👀 açık halen
0znur momof2child rutin yapın. Çok inat eder uyumaz l. Siz her akşam 9 da uyutmaya çalışın gene de. Em sonunda siz değil o pes etsin 😀 ama gündüz uykulariniz da düzenli olsun
EtiPetito momof2child sabah 9da kalktıysa 9dan aşağı yatmaz zaten. Gün içinde uyku uyanıklık saatlerine dikkat ederseniz 9da uyur minnoş