serplgktg25 Doğum yapalı 9 gün oldu o günden bu yana kendimi tarif edemeyeceğim bişeyin içinde hissediyorum bi gün ağlamak ertesi gün gülmek tarifsiz duygular içerisindeyim bunu nasıl aşarım şuan bu durumda olanlar neler yapıyor 😞
Muhasebeciana serplgktg25 Bende oyleydim canim surekli aglamakli aglarken gulmeli degisik bir haldeydim 🙄 ama yaninda birileri varsa sana destek olabilirler anca oyle asarsin bu durum daha kotuye gitmeden
Efesemirsmom serplgktg25 ben de o haldeyim valla canim hele de tek başımaysam daha fenalardayim vesveseler pesimi bırakmıyor kafamda kurup agliyorum her seyi takıyorum 🤦🏼♀️ bi 5 6 gundur annem bende kaliyor da oyle biraz rahatladım hem de kafam dağıldı iyi geldi bana..
tosbikinannesi1 serplgktg25 Bunu sadece zmanla asarsin bide eşin destekçi olursa hoş olsa bile sana batar😪😂😂 anlıyorum seni
Htctpc serplgktg25 ben çok kötü geçirdim o dönemi.Sabah akşam her an ağladım.Sesli sesli haykırarak ağladım.Çok zor bir süreç çok iyi bilirim.Bana iyi gelen bir kaç şey olmuştu.Yanınızda yardım eden biri varsa ara ara bebeği bırakıp 10 dk da olsa dışarı çıkın.Markete gidin mesela bir şeyler alın.Hayatın devam ettiğini anlıyorsunuz o zaman.Ağlayın ne zaman ağlamak isterseniz.Tutunca daha şiddetleniyor çünkü.Gelecği çok düşünmeyin.Beni çok kötü etkilemişti.Yani işte ne zaman büyücek ne zaman uyuyacak gibi şeyler düşünmeyin.İnsanı daha karamasar yapıyor.Bir de yazın.Bir deftere ne hissediyorsanız yazın.Ne kadar kötü saçma olsa da yazın.Şimdilik bunlar geldi aklıma.Bir de inanan biriyseniz Felak Nas okuyun.Burda okumuştum galiba İnşirah suresi dinleyin.Umarım kısa zamanda atlatırsınız.
AslanUras07 Elinizden geldiğince dua edin ve 21 besmele çekin. Sakin kalın gayet normal yaşadığınız baktınız iyi hissetmiyorsunuz kesinlikle psikolojik destek alın ve bunu hekimden alın.
Hum34 Ah ben uzun süre o halde dolaştım. Bol bol tövbe çekin. Hepimizin başına geliyor maalesef. Geçecek inşallah. Ağlamak istediğinizde kendinizi tutmayın ağlayın, mutlaka destek isteyin.
anneesi serplgktg25 yaşadığınız her şeyin bir gün bitecek olduğunu düşünün ve emin olun hepsi geçiyor ve bitiyor tekrar eski siz oluyorsunuz 😊