Prens-Annesi Derdogan bakcam artık son çare bende dra giderim galiba gerçekten dayanilacak gibi değil
Dtsrf Prens-Annesi sıcak çayı yani demlenmiş çayı bi kaba koy göğüsünle kapat buhar kanalları açacak bak nasıl şapır şapır akıyor dene bunu canım ben 4 kez oldum
Dtsrf Prens-Annesi bende ilk defa duymuştum babaanne tarifi ve gerçekten işe yaradı koca karı tarifleri deyip geçmemek lazımmış ;) bence ağrınız varsa hemen yapın
Sukaraduman Prens-Annesi o zaman tek çözüm hastane sana yardımcı oluyorlar sütümü sağdırmak istiyorum yeni doğum yaptım de yeter koca göğüs oluyor bebek tutmuyor zorladıkça yara oluyor kaynana geliyor neden böyle emzir emzir diyor resmen 3 ay öncesine döndüm ve tekrar sinir oldum 😅
ebrugorgel Prens-Annesi canım ters emzirme yöntemini uygula ben öyle rahata ermiştim dene mutlaka. Mesela sağ göğsün ise çocuğun kafası sağa doğru değil sola doğru olacak bir kaç kez emzir böyle inşallah şifa bulursun
hulya09 Prens-Annesi ilk hafta bir yada iki gün bende yaşamıştım ılık duşta masaj yapmıştım ( sıcak su iyice katılaştırıyor diye biliyorum ) daha çok emzirmeye çalıştım öylelikle geçti ılık duşu halen hergün 2-3 kez yapıyorum olmadan önlüyor diye düşünüyorum arada sağımda yapıyorum
Nazliprensesinannesi Prens-Annesi sıcak suya pamuk batır göğsüne tampon yap,orda beklet biraz,tabii yakacak kadar sıcak olmasın,o zmn kolay çıkıyor süt,Dr önermişti banada
Tuysal Prens-Annesi kanallariniz tikanmis olabilir o zmn mutlaka bir doktora gozukun ve ilac başlayın sizin icin en sagliklisi bu olacaktir
Pey Prens-Annesi benimde öyle oluyordu, emzirme danışmanına gidince anca boşaldı ve şuan kendim evde sağabiliyorum. İlk çok kötüydü ve bebeğimde ememiyordu memem hasta olur diye korktum sizde ihmal etmeyiniz
Melek0205 Prens-Annesi mastite kesinlikle socak önerilmiyor tam tersi soğuk uygulayacaksınız. İlk bebeğimde Mastit oldum hatta ameliyat olup atlatmış biri olarak diyorum o yüzden soğuk uygulayın ve göğsüne bebe yağı sürüp masaj yaparak sağın. 2. Bebeğimde yaptım bunu çok şükür mastit olmadım. Ben hem pompayla sağdım hem hastanede sağdırdım bi işe yaramadı pompa uçlarını çekmediği için. Anneme yağ sürüp eliyle uçlara doğru özellikle sağdırdım öyle öyle açıldı kanallar rahatladım sonraki iki hafta boyunca da makinayla çok dolmadan göğsüm boşalttım sonrasında düzene girdi