Aysee21 2 aylık oğlum sürekli tükürleniyo uykudayken vs. Çok zorlanıyor yutkunmakta bazen 10 Saniye felan uğraşıyo zor nefes aliyo niye böyle oluyor
MoMeslina03 Aysee21 2 aylık kızım aynısı bizde de var sürekli tükürük çıkartıyor yetmiyor elini ağzına sokuuor sürekli ekstra tükürük oluyor 😂
ArasinAnnesiiiiiii Aysee21 Mom8763 Benimki de 2 aylık ve aynı sorun bizde de var. Doktora giderseniz bizi de bilgilendirir misiniz? Ayrıca yutkunurken sanki nefesi kesilecek gibi
ArasinAnnesiiiiiii Aysee21 Ben birinden duymuştumda sezeryan doğum olduğu için oluyormuş sizinki normal mi sezeryan mi?
Hill97 Aysee21 benim bebegim 45 gunlukken sadece birgun dikkatimi cekti cok agzi kopuruyordu birsuru tukuruk var yutamiyor falan sonra burnu doldu tikandi acile goturdum grip gecirdi doktor atesi oluncada kopurur dedi ama sen zaten atesi olsa farkedersn
ArasinAnnesiiiiiii Aysee21 Benimki de sezeryan belki o yuzden nefes toparlamalari uzun surebilir zamanla gecer diye umut ediyorum
Kelebek45 Benım bebegım de aynı sorun var 1 hafta sonra 3 ayı dolduruyoruz sezeryan doğum sebebıyle rahat ortamdan rahat ortama geçiş ciğerlere doğum anında baskı olmadığı için oluyor dedi ebe zamanla geçer dedi