watermelonlove Kızlar yarın bebeğim 40 günlük olacak. Emziriyorum ama dikkatimi çeken bir durum var ilk doğduğu zamanlar memem taş keserdi tabi o zamanlar emmiyordu sağıyordum. Şimdilerde taş gibi olmuyor daha yumuşak bir de bebeğim emerken ağzının kenarından süt aktığını görüyorum emerken tayziğini hissediyorum ama bazen de ne kenardan akan sütü ne de emerken o içimden süt çıktığını hissetmiyorum bu neyden kaynaklanıyor
NorthLight watermelonlove göğsün terbiye olmuş, artık eskisi gibi sürekli süt üretip şimşek yerine çocuk emdikce süt gelir onun dışında sönük gibi durur dert etme
watermelonlove Yarim_Kilo_Kiyma Peki bahsettiğim durum neyden kaynaklı bazen süt çıkışını o tayziği bebek emerken hissediyorum böyle hissettiğim emmelerde bebeğimin ağzının kenarından süt geliyor cuk cuk diye yutkunma sesi duyuyorum ama diğer durumda hiç birisi olmuyor süt mü az geliyor acaba o anlarda
watermelonlove NorthLight Evet eskisi gibi öyle olmuyor peki bahsettiğim diğer durum neyden kaynaklanıyor
Yarim_Kilo_Kiyma watermelonlove cuk cuk diye ses geliyorsa maşallah güzel süt vardır ve güçlü emiyordur.
NorthLight watermelonlove herkeste olur bu meme artk alışıyor, bebeğinim karnı doyuyordur merak etme, yeterince çiş kaka yapiyorsa ve emdikten sonra huzurlu uyuyorsa sorun yok, 18 aydir emziriyorum yutkunmasa sütün geldiğini bile hissetmiyorum artk
birbfilozofu Benimde aynı durum kaç gündür kafaya takıyorum üzülüyorum ve korkuyorum azaldı diye kesilcek diye. Kilo alımı iyi ağlamıyor açlıktan da endişe etmemem mi gerek yani 😩 nasıl beynimi rahatlatacağımı bilmiyorum