Heidi Selamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar bebişlerin giyim için hangi sitelerden nerelerden alışveriş yapıyorsunuz uygun ve önerebileceğiniz siteler veya yerler nelerdir
Galilea Heidi Bütçeniz nedir bilmiyorum ama trendyolda mothercare ve carters ürünleri indirime giriyor zaman zaman H&M sitesindede aynı şekilde hatta sepete ekledikten sonra çıkan indirimlerde var oralardan bakabilirsiniz instagramda ilkim bebe ve sedeflikozadan alışveriş yaptım ürünleri kaliteli lcw fiyatları uygun evet ama mesela tulumların bir yıkamada ağzı yüzü kayıyor o kadar.özenmeme rağmen
Deletedmom47 Heidi Canım https://instagram.com/hesabinibilenanne?utm_source=ig_profile_share&igshid=yk3tqqyh08ou öncelikle bu hesabı takip etmelisin güzel kaliteli ürünleri indirimli alırsın baya baya işini görür .Ben carters ,idilbaby ,lcw ,kitikate devamlı alıyorum .Memnunum çok hepsinden 😇
Heidi Yaz geliyor tshırt vs almak istiyorum çalıştığım için çok fırsatım olmuyor vaktimi bebişim le geçirmek istiyorum dışarı çok çıkmıyorm şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim
serinserin Heidi LCW civil koton bunlar nispeten uygun bence daha da kalite ararsanız carters olabilir
green İnstagram hesapları daha uygun ve daha güzel modeller var :) bebek kıyafetleri yazar işen bir çok site önüne gelecektir :) bebecimo,uğurlu bebek vb.