Deletedmom0099 Naciyeylmz salyasını kesti, 8 dişi var hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. bi tanıdıgımızdan aldım 100 liraya 10 aydır kullanıyoruz
Berenkooommm Naciyeylmz biz aldık 2 aylıktı takmaya başladığımda bi ara çıkarttım sonra geri taktım gerçekten faydası var alırsanız bile orjinal olmasına dikkat edin
Cicekkizliya Naciyeylmz bnde kullanyrm ama tak çıkar yapıyrm kolye almştm akşam ne olur olmaz die cikaryrm. Küçükken koluna bacağına gecryrdm ama şimdi tutup cekeblyr bir kere de kopmuslugu olduğu için dikkat etmek lazm
Teemo07 Naciyeylmz bizde Diyarbakır forum avm den aldık. Tesbih satan bir dükkandan. 180 TL ye. Valla gerçek mi değil mi bir süpheye düştüm. Bayadır takmıyorum. Hatırlattığınız iyi oldu.
Deletedmom0099 Naciyeylmz onu hiç sorma 😂😂 kolik olduğu için sallanmaya alışıktı orda çok sıkıntı yaşadım ama 9. ayından beri iyi gidiyor şuan 14 aylık
TalentedMom Naciyeylmz ben bileklik almıştım geçen sene faydasını gördüm 60 TL idi isngramdan kehribarkolyeciniz isimli sayfadan orijinal olmasına dikkat edin