Muazselami Merhabalar 50 günlük bebeğim var göğüslerim yara oldu ne tavsiye edersiniz ne denediysem fayda etmedi emzirirken yerleri tırmalıyorum acıdan 🙈
bireylul Muazselami eşim gece ağlamama uyanırdı çok acılı emzirirdim kullanmadığım şey kalmadı maalesef tek çözümü zaman 🥲
Minikturtageldi Muazselami ben lansinoh sürüyordum, üstünede poşet geçiriyordum nemli kalıyordu ve iyi geldi
Aras_bebek1 Muazselami zeytinyağı sürebilirsin canım ben her emzirdiğimde ağlıyordum göğüs ucu kremi kullandım hiç işe yaramadı zeytinyağı iki günde iyilleştirdi 😊
Muazselami bireylul 😔😔 benimde öyle kanıyor artık delircek gibi oluyorum en son silikon uçla emzirmeyi deniyorum açıyor ama çocuk meme ile temas etmeyince erken geçer dediler birde zeytinyağı nı biraz ısıtıp asidini aldım onu sürüyorum insallah geçer
bireylul Muazselami hayır hayır ileride silikon uç olmadan emmez meme reddi yaşarsınız Allah korusun.Gümüş kapak aldın mı?
Muazselami Minikturtageldi defalarca denedim başka kremde kullandım hiç biri fayda etmedi en son zeytinyağı deniyorum 😔
Muazselami bireylul evet aldım baştan beri kullanıyorum ama fayda etmedi bende ondan korkuyorum meme reddi olur diye peki kanadı bugün ona rağmen emzirmekte sıkıntı olur mu ki