cnsksz Bebeğiniz gaz damlasına kaç günlükken başladı? Benim bebeğim şu an 22 günlük hep huzursuz gaz damlası kullanmak istiyorum doktor randevusuna daha 18 gün var. Çıkmazdayım kullanıp kullanmamak konusunda
Kbse cnsksz 5. Gün kontrolünde doktorum VICOL damla yazdı 3 gün önce de NURSE HARVEYS aldım ve çok memnunum bugün 30 günlük olduk💙
Mom44454 cnsksz canım bizde 21 günlüğüz 15 günden sonra doktor istediğiniz damlayı alın demişti kendi biogai verdi günde beş damla hep aynı saatte ver ama faha etkili oluyor birde sab simplex aldık biz oda günde 8 damla ❤️ İkinci oğlum bu arada
cnsksz Se_lin gaz çıkardığını duyuyorum aslında ama sanki sürekli tuvaletini yapmaya çalışır şekilde zorlanıyor gibi hissediyorum. Doğru bir karar mı sizce? Özel hastaneye gidiyorum şimdi devletten randevu almak da çok zor.
Se_lin Metsil kullandım ama o çok sekerli şurup gibi bunu hem doktorum hem eczacim çok övdü o yüzden buna geçiş yapmistim tavsiye ederim
05122014 cnsksz nurse harveys ve biogaia ben bunları kullandim memnun kaldim biogaia probiyotik bagirsaj düzenleyici gaz damlalari probiyotiklerle daha etkili oluyormus doktorumuz öyle söyledi
Asl90 cnsksz 10 günlükken gazı başladı doktor erken başladı demişti bizede 15 günlükken nurs harvey şurup kullanmaya başladık ve çol memnun kaldım. Bitkisel ama doktorunuza danışın.