Blackcloud Kızlar yarın annemler kahvaltıya gelecek, değişik menü olsun istedim biraz, fikir verir misiniz kahvaltıya ne yapabilirim?😊
Balkizlarim Blackcloud Kaşar peynirli menemen , kaşarlı sucuklu krep börek , pizza poğaça , mıhlama , Çarliston biber ve lor peynirli kavurma yumurta da kırılabilir , pırasalı yumurta , kavurmalı yumurta , aklıma gelenler 🤗💖💜😁
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Blackcloud Menemen, patates kızartma, tava böreği 😂 Olmazsa milföyleri kes az yağlı tavada arkali onlu pişir sade gözleme pratik🥰
Cns_28 Blackcloud yumurtayı haşlayın ortan ikiye kesin sarıları bir kaseye koyun. Sonra içine evde ne peynir varsa koyun, zeytinyağı ve limon ekleyin. İstediğiniz baharatı koyun hatta maydanoz ve dereotuda ilave edebilirsiniz. Daha sonra bu karışımı iyice harmanlayıp ikiye kestiğiniz yumurta beyazlarının içine koyun 🌸🌸 biz çok seviyoruz lezzetli ve değişik oluyor 👍🏻🌸
nursocum Blackcloud Geçen gün kahvaltı hazırlamıştım fotoğrafını atıyım fikir olsun istersen tabi saymaya üşendim😀
3434 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi milföylerin arasına kaşarda ekle kaşarlı gözleme nutellalıda süper oluyo
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 3434 Kaşar sevmem. 😂 Seven yapsın tabi, ben üzerine pudra şekeri serpiyorum çok güzel oluyor. 🙈