Mugerrr Merhaba anneler. 5 tane dolu çişli bez mi? yoksa 5 tane çişli bez mi bebeğin doyduğunu gösterir. Yani 5 kere çişini yapması yeterli mi yoksa bezin dolu dolu mu olması gerek 🤔
zeyzey77 Mugerrr Bebegin kilosu gösterir. Bebek kilo almıyorsa yetersiz besleniyor demektir. Yetersiz beslenen bebek kaka da yapmaz
Mugerrr Sevmmm dolu dolu olmasına gerek yok yani. Biz şuan covidiz büyük ihtimal bebeğimde de var. Bebeğimin sanki emmesi azaldı gibi. Eskiden gün içinde dolu dolu oluyordu bezi şimdi az az çiş oluyor ondan bir sormak istedim acaba doyuyor mu diye
Sevmmm Mugerrr belki çenesi biraz güçlenmiştir o yüzden biraz azalmış olabilir emme süresi . Bezine bakın eğer idrar rengi koyulastiysa az besleniyor demektir
Mugerrr zeyzey77 günde iki kere yapıyor. 1 hafta önce 5.600 dü karantinamız bitince aşıya götürecem orada belli olur artık
Mugerrr Sevmmm gece bezini değiştirmiyorum uyandığı zaman uyumuyor. Sabah 6 gibi açtığımda sarı oluyor bende beklediği için öyle olduğunu düşünüyorum. Gün içinde çok açık renkli oluyor