Linaygt Arkadaşlar lanshion mor olan meme ucu kremini kullanan varsa günde kaç kere kullanmamız gerek yardımcı olursanız sevinirim
HabibeElif Linaygt Ben aldım hiç fayda etmedi 24.gün oldu bugün doğum yapalı kullanmadığım sey kalmadı. Aglaya aglaya emziriyorum artık. Kimine fayda ediyor kimine etmiyor.
e-seyda007 Linaygt benim de göğüslerim kanıyordu her emzirme sonrası sürüyorum çok faydasını gördüm gece yatmadan da bolca sürüyorum
Kzbnavc HabibeElif 3 ay yara çektim kullanmadığım krem kalmadi bence bı doktora git açık tutmaya çalış göğsünü kurusun
Diclenur_00 HabibeElif canim selam bende seninle ayni durumsaydim ben agliyoedum o emiyodu aventin slikon gogus kalkaniyla tanistim inan 1 haftaya kalmaz iyilesti dene okadar rahat edeceksinki biriken sutude icirirsin bebise
miniikprens Linaygt Belki faydası olur ben çok çektim bu konuda gerçekten bebeğim yoğun bakımda kaldı 13 gün boyunca ağlaya ağlaya sağdım süt götürdüm. Sürekli zeytin yağı sürdüm sadece sağdıktan sonra değil vakit buldukça sürüyordum saat başı. Denemekte fayda var.🌸
Diclenur_00 Jument gumus kapagin bi benzeri sutude biriktoriyor iconde benim gogus uclarim ortadan ikiye ayrilmisti onun sayesine 1 haftaya kalmadan duzeldii internetten avent slikon gogus kalkani yazarsaniz internette pahali ben eczaneden 50.liraya almistim
Ozbek42 Linaygt hiçbir işe yaramıyor malesef.. garmastsn pomad öneririm onun yerine ve kantaron yağı ile susam yağı karısımı hemen toparlıyor
Jument Diclenur_00 gümüş kapağım var da pek işe yaramadı.. bunu mu alsam acaba diyorum. Bide bunda göğüs uçları hava alıyor mu?
Diclenur_00 Jument ewet 6 parca geliyor 2 delikli kapagi 2 deliksiz ucunda pompa basligi war ortasi yuwarlak wallaha benim gogusler okadar fenaydi ki yani bu kurtaricim.oldu