YagizOsmaninAnnesi adm aralık 2018 de ilk bebeğimi düşürmeden evvel tanışmıştım 2020de hamileliğim boyunca happy mom kullandım VEE 2021 de buradayım 🌸
Mom987 Anneyok1 Kiz boşver bende hamileyken momdaki foruma girmemistim ama anne bebek bilgi kismina her hafta bakardım 😂
iremyy adm 2019 yılında happy mom kullanıyordum, forum aktif değildi. Doğum sonrası happy kids’de biraz durdum gittim. 25 Mart 2021 yılında bir döndüm dönüş o dönüş. 🌸
Prensannemm adm 2019 Eylül dü sanırım ancak bir ay kalabilmiştik düşük yapmıştım çok üzülmüştüm ama 4 ay sonra mucizeme hamile olduğumu öğrenir öğrenmez hemen indirdim. Buna çok şükür çok güzel bir uygulama 🥰
Cheddar adm 26 ağustos 2019 dan beri kidsteyim. Happy mom’ı bilmiyordum zaten kidsin forumunu da sonradan kavradım 😂
Mom9870 adm 4 Haziran 2018de. Öncesin de de Happy mom kullanıyordum. Bak hiç unutmam kadının biri bana hamile halimle beddua etmişti orda. 😂 Nedense çıkmıyor aklımdan.
gocebebirbayan adm geçen yıl hamileydim happy mom ile 2020 de tanıştım o sebeple. Bu sene şubatta doğum yaptım. 2021 de de happy kids ile tanıştım 😊