Minikkurabiye Qwqw Ahmet Günbay Yıldız bütün romanaları birbirinden güzel ama okumanızı şiddetle tavsiye ettiğim eseri BOŞLUK hayranım bütün eserlerine
tosbilitostos Qwqw khalede hosseini uçurtma avcısı kesinlikle tavsiye ederim birde aynı yazarın bin muhteşem güneş.
mom726272 AgentMom Hayır, değişmiyor. O zaman sana sonunu söyleyeyim. Ömer şerefsizin teki oluyor, hapse düşüyor. Macide de eski hocasıyla beraber gidiyor.
becbz4- Qwqw bülbül kristin hannah, kesinlikle okumalısınız. Hikayesi, anlatımı, karakterler içinize işleyecek elinizden hiç bırakamayacaksınız :)
Bebegimi_buyuturkenn Qwqw Polisiye seversen soğukkanlılıkla isimli bi roman tavsiye ederim Türk edebiyatında komik bir roman mürebbiye
mom726272 AgentMom Yaşar Kemal sever misin bilmem, çok fazla betimleme yapıyor diye bazı arkadaşlarım okumuyor ama DEMİRCİLER ÇARŞISI CİNAYETİ Şiddetle öneriyorum. Çok sevmiştim resmen romanın içinde yaşamıştım bitirene kadar.
mom726272 lanadelmiyav ben bu kitabı aylarca bitiremedim diye üniversitenin kütüphanesinden para cezası yedim 😂 mezun olurken ödedim parayı yoksa diplomayı alamayacaktım bu kitap yüzünden 😂 bir bu bir de Karamazov Kardeşler ömrümü yiyen iki kitap
Vinividiviciii Qwqw Piruze çok güzel Uçurtma Avcısı Bin muhteşem güneş bunlar benim favori romanlarım tuvalette bile okudum başlayınca 😂