Melin16 Ekinkose benım ki 15 günlükken acı biber yiyordum neolabilir ki Allah aşkına sütten bebeğe acı tat geçicek hali yok.
Ekinkose Zdk Zdk Çevremdeki büyüklerim anneler hala konusu gecince ‘sakın yeme’ dedikleri için tedirgin oluyorum bisey olmayacagini dediginiz icin icim aşirı rahatladi bu arada ilk deneyim ilk bebek o yuzden böyleyim😁
Zdk Ne olabilirki? Korkmayın 3 aylık olmuş zaten gaz yapar vs diye yediklerinizi de kısıtlamanıza gerek yok artık
Ekinkose Zdk Çevremdeki büyüklerim anneler hala konusu gecince ‘sakın yeme’ dedikleri için tedirgin oluyorum bisey olmayacagini dediginiz icin icim aşirı rahatladi bu arada ilk deneyim ilk bebek o yuzden böyleyim😁
Ekinkose Melin16 Çevremdeki büyüklerim anneler hala konusu gecince ‘sakın yeme’ dedikleri için tedirgin oluyorum bisey olmayacagini dediginiz icin icim aşirı rahatladi bu arada ilk deneyim ilk bebek o yuzden böyleyim😁
Ekinkose Winner Çevremdeki büyüklerim anneler hala konusu gecince ‘sakın yeme’ dedikleri için tedirgin oluyorum bisey olmayacagini dediginiz icin icim aşirı rahatladi bu arada ilk deneyim ilk bebek o yuzden böyleyim😁
Ekinkose nickimikili Çevremdeki büyüklerim anneler hala konusu gecince ‘sakın yeme’ dedikleri için tedirgin oluyorum bisey olmayacagini dediginiz icin icim aşirı rahatladi bu arada ilk deneyim ilk bebek o yuzden böyleyim😁
Zdk Ekinkose benim de ilk bebeğim çok sakınmayın rahat olun 5 aylık emziriyorum aklıma gelen herşeyi yiyorum ama abartmayın günde yarım kilo acı biber yerseniz sütün tadı değişir tabiki
Melin16 Ekinkose Benimde ilk bebek ki cok pimpirikliydim bastan ama alıstım 😂 belki sizin daha yavas ilerliyordur alısma süreci olsun hayırlısıyla büyütelim inşallah 🙏🙂