Hayalim_ simgealp Gülden hanımdan Mehmet dumana döndüm ve çok iyi bir karar vermişim akhisardaydi eskiden şimdi medigun hastanesinde kesinlikle tavsiye ederim
Yuliya1219 simgealp ozel akhisarda mehtap hanim var cok iyiymis genelde dolu oluyo. Biz dogusta azer beye gidliyoruz. Bende dogumumu gulden hanimla yaptim orda bebegim dogdugunda emre bey ile baslamistik ama kendisi somaya baslayacagini soylemisti. Biz ondan cok memnunduk o gidince mecbur azer beye gectik. Sanirim medigunde basliycakmis.
simgealp Sladldr hamilelik dönemim boyunca gülden hanıma gittim, anne gibi arkadaş gibi kardeş gibi çok sevdim kendisini. fakat kadın doğuma ihtiyacım şuan çocuğum için çocuk doktoruna ihtiyacım var. mustafa karacaya gidiyorum bi kaç aydır memnunum.
simgealp Hayalim_ ben doğumumu da gülden hanımla yaptım 55 tane çocuğum olsa yine ona giderim çok rahat bi doğumdu ☺️ ama şimdi çocuk doktoru peşindeyim kızım için mehmet duman da kadın doğumcu
simgealp Yuliya1219 ben de emre beyle başladım çok memnundum sakin bi doktor beni hiç endişelendirmiyordu. megidüne geleceğini duymadım ama servisini kapatıp yenidoğan yoğun bakımına geçti bizi de mehtap hanıma devrettiler. mehtap hanımdan hiç memnun olmadığım içim doktor arayışına girdim.