Mucizemmila Kizlar 7 aylik bebegime hicbirsey. Yediremiyorum. Tarhana corbasi denesem agir gelmez mi ayrica severek yedirebilecegim bi tarifiniz var mi kafayi yiycem artik lutfen yardim edin
Damlaymz Mucizemmila 7 aylık olmamıza 2 gün var. Ben tarhanayı ilik suyuyla yapıyorum. Dünde migrostan bebekler için olan kıymalardan alıp içine koydum severek yedi ☺️
Hly3 Mucizemmila benim kızımda 7 aylık ne yaptıysam yemedi.şimdi kendimize ne pişiriyorsam onada veriyorum severek yiyor
Birgaripanne Mucizemmila Ben tarhana veriyorum. Bazen seviyor bazen sevmiyor değişken. Ağır geldiğini düşünmüyorum. Gün içinde miktar olarak ne kadar veriyorsunuz?
Birgaripanne Mucizemmila Ben tarhana veriyorum. Bazen seviyor bazen sevmiyor değişken. Ağır geldiğini düşünmüyorum. Gün içinde miktar olarak ne kadar veriyorsunuz?
Pelvan Mucizemmila 8 aylik bebegim benimde hiccc ama hic bor şeyi yemiyor agzini acmiyor zorlayip acip verirsem agzinda bekletiyor ek gida kabusa dondu artik 😐
isabel Mucizemmila biz de aynı sizin gibiyiz. Bebek tarhanası alıp pişirdim birkaç kez yedi, bidaha yemedi. Her gün Ne tattırsam diye düşünmekten kafayı yiyeceğim 🤦🏻♀️
Mucizemmila Damlaymz ya ama ben zorla zorla ancak bi kac cay kasigi yedirebiliyorum kendini zorluyo kusturmak icin😷😷