Nisnis Arkadaşlar 7 günlük bebeğim var. Sürekli emmek istiyor saat başı emziriyorum neredeyse sürekli emmek istiyor ama doymuyor emerken bile hırçınlışıyor kolumu yalıyor ne yapacağımı bilemedim sütüm artıyo sanıyorum ama yetmiyo
Deletedmom_64 Nisnis emzirdiginde iki gogsundende emzir uyusa bile ağzından kendi bırakmadıkça çıkarma
Buglem21 Nisnis bebeğin çok küçük emmek istemesi gayet normal emmek refleks ve 9 ay boyunca karnında güvendeydi şimdi de o güveni hissetmek istiyor bebekler sadece doymak için emmez senin kokunu ister güven ister senin kokuna çok ihtiyacı var şuan benim kızım 2 aylık hala aynı uyku dışında sürekli memede olmak istiyor ilk 3 ay ne zaman isterse emzir her istediğinde ver süt kadar sana da çok ihtiyacı var kucağa alışır memeye alışır gibi şeyler düşünme kendisini senin göğsünde ne kadar güvende hissederse o kadar huzurlu ve sağlıklı bebek olur 😊😊
tatlipatatesmom Nisnis daha cok minik emmekten bska bişey gelmiyor bebegim uc bucuk aylık sizinki kadarken bende aynı postu açmıştım 🙂 doymuyor mu neden sürekli emiyor diye ama şükür kilosu da kilo alimi da herşeyi iyi. Daha yeni doğmuş emmek sadece aciktigi icin değil ki 🥰 usumus olabilir korkmuş olabilir terlemiş olabilir sıkılmış olabilir guvende hissetmek istiyor olabilir sizi özlüyor olabilir kokunuzu almak istiyor olabilir annesi🥰 ne isterse emzir kendinden mahrum etme sakın biliyorum cok zor ben artık ağlıyordum ama onun senden ve gogsunden baska bildigi muhtaç olduğu hiçbir şey yok öyle düşün emzir minnak bebisini emdikçe sütun de artacaktır ❤️
tatlipatatesmom Nisnis doymuyor diye düşünme öyle düşünüyorsan kakasini cisini takip et kakasini cisini yapiyorsa doyuyordur🙂
Sda16 Emmek bebeklerde bir reflesk bebekler emmeyi sever. Bebeğin daha çok küçük annesi memeni anne sütünü sadece Bebeğin karnını doyurduğunu düşünme. Emmek bebeği rahatlatır, yatıştırır. Meme bebeğin ağrı kesicisi,güvende hissettiği tek yer.
Sda16 Sda16 Saat başı emziriyorsan yine iyi ben ilk 20 gün 15 dk ara ile emziriyordum. Sürekli agliyordu, aranıyordu memede uyuyordu. Yatırdığım an gözlerini açıyordu. Bi göğsü 30 dk diğerini 30 dk emzirerek 6 tur döndüğümü öyle uyuduğunu hatırlıyorum 😅
Aselduhakorkmaz Sda16 10cu gunumuzde suan sizin gibiyim uyudugunda bile birakmiyor sutu agzinda biriktiriyor 😪
Sda16 Aselduhakorkmaz sabret geçiyor yanliz degilsin ilerleyen zamanlarda emzirmek çok zevkli hale geliyor.
Sda16 Nisnis tam hatirlamiyorum ama 40 günden sonra herseyi yoluna giriyor. Bana diyorlardi inanamiyordum beni kandiriyorlsr saniyordum.
Buglem21 Nisnis canım daha sütün düzene binmez zaten emzirdikçe süt damarların açılır benim sütüm 20 25 günden sonra düzene bindi sütü arttırıcı en iyi faktör bol su içmek ve bebeğinin sık sık emmesi günde 3 defadan fazla çişini yapıyorsa sütün yetiyor demekmiş doktor öyle söylemişti bana kakasına aldanma kakası 15 günden sonra azalayacak baya bir yeri gelecek hafta 1 yapacak önemli olan çişi canım
Nisnis tatlipatatesmom ne kadar süre sonra düzeldi acaba, hep memede uyumak istiyor akşama kadar bu şekildeyiz
Nisnis tatlipatatesmom memeye alışmış da olabilir o zaman uzun süre memede kalıp uykuyu koyultmazsa uyanıyor onu nasıl aşıcaz