Deletedmom896 mom5445 Planım yok şimdilik :) Hersey vakti zamanı ile olur Allah’ın izniyle birikim önemli
Balkizlarim mom5445 Büyük kızım için para birikimi yapıyoruz diğer kızlarım da ordan yararlanır diye düşünüyoruz şimdilik bu şekil 🤲💖
Egemenin_Annesi mom5445 birikim ve almanca ögretiyorum simdilik ilerde orada yasamak isteyebilir cünkü.
Uzaymekiii mom5445 yapmak istediğimiz şeyler var eşimle ama tabi bu tam bi planlama şeklinde değil yakın zamanı planlayıp gerçekleştirsek yeter şu anlık bize🤷🏻♀️☺️ Mesela kız okula başlıyo ben 5 hafta sonra doğurucam kızı oluldan kim alacak🥺 bunu planlayıp uygulasak öpüp başıma koyarım😂😂
mom5445 Deletedmom896 2.5 yaşında kreşe gönderip dil eğitimine başlamak istiyorum. 4-5 yaşlarındada bi müzik aleti çalması için kurs gibi bi düşüncem var benimde.
Barlasb10 Bireysel emeklilik ve ayrıyetten banka hesabında birikim yapıyoruz tabi yurt dışında taşınma planımız da var okulu için
Balkizlarim mom5445 Okul için aidat vs sıkıntımız yok şuan kendi çapımızda veriyoruz spor vs daha düşünmedik ilerde tekvando düşüncemiz var kızlar için büyük kızım zaten devletten yararlanıyor ♥️♥️
mom5445 Deletedmom896 türkiyedeki en büyük öncelik gerçekten dil bunu anladım ben dil yoksa garson bile yapmıyolar artık müzik aleti spor flnda oyalanması için boş vakti olmasın kötü şeylere özenip yönelmesin😀
Deletedmom896 mom5445 Kesinlikle katılıyorum bakıcı olayına çok karşıyım ben tabi 2-3 yaş bebekler için konuşuyorum bakıcı yerine çok amaçlı bi kreş de eğitim alması daha mantığıma yatıyor inşallah bakalım dil gelişimi spor ve müzik alışkanlığı buradan geliyor zaten
Mehtapakgl mom5445 biz çifte vatandaşlık için uğraşcaz, oğlum için tek düşündüğüm yurt dışı. Aklımda fikrimde bu. Ve birde 18 e gelene kadar en 1 dil bilsin en az 1 yurt dışı deneyimi olsun en az 1 sporda profesyonelleşsin. 18 E gelene kadar en az bir enstrüman çalabilsin. Liste uzayıp gidiyor…
mom5445 Mehtapakgl seninle kafalarımız aynı benimde düşüncelerim aynı bu yönde bak beni tam sen anladın
sokomel 1,5 yaşında şu an için bir planım yok. onun ilgi alanlarına göre ilerlerim ben. sadece ingilizce için kreş zamanı bi adım atarım onun dışında kreş zamanına kadar spor müzik gibi bir şeye başlatmayı düşünmüyorum.
Mehtapakgl mom5445 buna katılan olur katılmayan olur. Herşeyden evvel ben çocuğumun çelik gibi özgüvenli büyümesini sağlamak için elimden geleni yapacağım. Kendimizden pay biçelim nasıl büyütüldüğümüzü. Hep özgüveni eksik çocuklardık. Ha birde 18 i biter bitmez ehliyet… arkadaş ortamına girdi mi muhabbet edeceği konusu olsun. Kendine güveni olan çocuk herşeyi başarır hayata 1 -0 başlar.
Egemenin_Annesi Deletedmom896 kiz bende calisacam ya evde oturmak bana göre degil kisa bidaha gidecem almanyaya sonrasinda düsünüyorum bende 😀
Deletedmom896 sokomel Evet tam zamanlı düşünüyorum ilk yarım gün başlayıp alışmasına göre tam zamanlı olacak şuan 17 aylık şimdi bile çok güzel oynuyor keyif alıyor emzirmeden dolayı bekliyorum