Sndvrnrdgn Kızlar merhaba dünden beri oğlum saat başı emiyor elinde olsa hep memede duracak gbi max 15 dakika daha önce böyle değildi acaba doymuyor mu 27 günlüğüz
Ummus-kaan Sndvrnrdgn merhaba bizde 29 günlüğüz durum aynı özellikle gece çok zorlanıyorum acaba doymuyor mu ki yarın kontrollümüz var doktora soracağım
Elifhfsa Benim kızimda 25 günlük bazen öle yapyor sütun yetiyormu benim öle yaptımi sutüm kalmıyor artık çünkü inmiyor memeden o yüzden çok ağlıyor ozmn mama veriyorum
Merveali Elifhfsa benimde 1 haftalik bebeğim iki göğaümüde tek seferde emiyor boşaltiyor sarilik teehlikesi de var aiz hangi mamayi kullaniyorsunz kaç numara günde kaçkez veriyorsunz
Busrabedirhan Bizde öyle oğlum sürekli emiyor ama doyuyor hatta sonra kusuyo kilo alımı iyi bezi güzel islaniyo ama sürekli meme bizde 42 gunluguz
Sndvrnrdgn Busrabedirhan benimkininde bezleri dolu ve kusuyor hatta bazen ağzında biktiriyor sanırm memeyi bıraktıktan sonra ağzının kenarından süt sızıyor
Elifhfsa Sndvrnrdgn benimde elimle sktfimda geliyor ama kıyameti kopartoyor çok gelsin ıstyor dolmaya fırsat vermiyor yumuşacık oluyor