asocialmom Kullananlar memnun mu ? dün doktorumuz yazdı biogaia yazar diye düşünmüştüm ama bunu yazdı
Incidemir asocialmom gayet basarili bir damla biz 1 ayda gaz olayindan kurtulduk prebiotik damla ile destekledik mama faktorude var 😊
[silindi] asocialmom biogaia bağırsak düzenleyici probiyotik takviyesidir. Gaz damlası değil. İlk kullandığımız damla sab simplex di bizde etki gösterdi ve geçti sizde deneye deneye bulabilirsiniz
Agg0207 asocialmom bebegim anne sütü aldı hep hiç kabızlık sorunu yaşamadık biz onun için birşey diyemem
Deletedmom221 Ben kullanıyorum 2 haftadır gaz sancısı geçmedi tabiki ama hafifletti bundan önce biogaia kullanıyordum o daha iyi geliyordu sanki bilemedim. Benim oğlum aşırı gazlı olduğu İçin böyle oluyor🤔
Ozlem-1miran Deletedmom221 normal gazi varsa gunde 1 defa 15 damla ama oglumun okadar cok vardiki doktor gunde 4 defa 20 damla vermemi istedi bitkisel oldugu icin hic bir zarari yok ve cok memnun kaldim simdi oglum iyi cok sukur
Ozlem-1miran asocialmom gayet iyi bir damla ben cok memnunum ve oglumun okadar vardiki gazi doktor bana gunde 4 defa 20 damla vermemi istedi
Deletedmom221 Ozlem-1miran günde dört defa 20 damla mı yani günde çok vay be bilmiyordum o kadar olduğunu bana günde 3 defa 5 damla ver dedi
Ozlem-1miran Deletedmom221 yok canim 5 damlanin ne faydasi olur ve zaten bitkisel hic bir zarari yok bn ogluma haftada bir sise iciriyorum