Nartanem Kızlar sütümü lansinoh marka ile sağdığımda birinden 60 diğerindrn 45 falan çıkıo.. bana biraz az geldi :(( nasıl arttırabilirm? Bir de acaba aleti doğru ayarda mı kullanıyorum, farklı modlari var.. lansinoh kullananlar hamgi modda kullanıyorsunuz?
Fatmam Nartanem benim bebeğim de 3 aylık tek seferde ancak 50 cc çıkıyor bir memeden ben manuel pompa ile sağıyorum maalesef 😞
Nehirdenizi Nartanem bende sütümü sağarak veriyorumda size sorum sağdığımız zaman sütte azalma oluyor mu :( tek korkum bu şuan 😞 bizde 20 günlüğüz
Seda-78 Makina da sağdaki işaret sagma soldaki damla gibi olan masaj yapma ilk etapta solda çalışıyor sonra sagma ya geçiyor. Ben sagma hızlı mod son seviye de sagiyorim. Tek göğüs 12. Dk 40 cc sut çıktı
Seda-78 Iki memedeb 100 cc eder biraz kendine iyi bak süt artırıcı işlemler yapıyorsundur Eminim güzel dahada iyi olacak üzülmeyin üzüldükce sütün azalir sen daha iyi biliyorsundur. Zoru başardın9 ay zor zahmet karnında taşıdın dünyaya getirdin 3 ay olmuş bak büyüteli. Daha da güzel olacak herşey ama üzülmemelisin enerjini yüksek tut.