civcivannesiii Merhaba Anneler 🌸 Size bir sorum olacak bebeğim pazartesi sünnet olacak ama salı günüde 2 ay aşısı var Sünnetten bir gün sonra aşı olması sıkıntı olur mu acaba? Zaten canı yanıyor olacak Çok tereddütte kaldım sünnet gününü mü değiştirsem?
Mom9870 civcivannesiii Aşıyı 1 hafta sonrasına erteyebilirsiniz konuşup sorun olmaz, ama sünnetten önce bi arayıp konuşun belki sünnet sonrası sıkıntı olmaz da diyebilirler bilemedim. Ama en mantıklısı aşı zamanını biraz uzatmak.
meltemkubas civcivannesiii benim bebeğim de sünnet oldu 30 günlükken yaptırdık sünneti onun da hepatit b ikinci aşısı vardı sünnet doktoru asıyı 2 gün önceden yaptırın dedi biz o şekilde yaptık canım sonra da sünnet oldu ilk gün çok ağladı sünnetten dolayı ama ikinci gün hiç ağlamadı geçmeye başlamıştı doktorun dediği günden sonra her gün duş aldırın 🥰
Nesizade civcivannesiii aşıyı erteleyebilirsiniz diye biliyorum ama pandemi çok yüksekten hemşire bize gelmeyin buralar kötü bi hafta bekleyin demişti
Busra-96 civcivannesiii çocuğum çarşamba sünnet oldu ebe sünnetten 1 hafta sonra yapalım aşısını etkilenmesin dedi salı günü gidecem aşıya
civcivannesiii Mom9870 aradım hastaneyi ama doktor yoktu asistanı doktora sorup dönecek bekliyorum bende
meltemkubas civcivannesiii evet canım cunku zaten sünnet de yeterince ağlıyor bide onun için gitmeyin ekstra yaptırın oda rahat etsin sünnet den sonra
civcivannesiii Nesizade meltemkubas Cevaplarınız için teşekkürler hanımlar çocuk doktoruna danıştım aşıyı erteleyemezsiniz sünneti 3 gün ileri alın dedi bende öyle yapacağım 🌸🙏
civcivannesiii Zynp26- bende çekeceği acıdan dolayı tereddüt ettim zaten ama doktoru ile konuştum önce aşı olacak 3 gün sonra sünnet