YRS34 Mused Hemde nasıl psikolojim bozuldu bu karın yüzünden gitmiyor bir türlü son çare karın germe ameliyatı eskisi gibi fit olmak istiyorum bu nedir 26 yaşındayım ama 35 gibiyim kilo yüzünden herkes kilo aldın diyor öyle oldun böyle oldun 🤦🏻♀️🤷♀️
Sedakcby Mused eveett bebek hareketleri gibi sankiii böyle bebek ilk aylarda hareket etmeye başlar ya pıt pıt diye öyle oluyo😅
Angelangelll Mused Hele doğumdan sonraki gün hâlâ bebek İcerde ve Hareket ediyordu resmen öyle hissettim
Mused YRS34 millet sadece laf olsun onlara neki millet ne güzel karısiyo milletin hayatina ya hiç sevmiyorum karışanları laf edenleri
Mused Sedakcby ay evet cnm ya supheleniyo insan pazartesi ilişki oldu endişe ettim gittim çarşamba günü test yaptım negatif cikti
Grupyildizi Evet canim gaz oluyor o birde karnin buyuktu yerine oturuyo yavasca 2 dogumdada aynini yasadim normal
Sedakcby Mused hahah ay bende öyle valla ödüm kopuyo o kipirdiyi hissedince. Normalmiş demekki çok şükür 😅
Sedakcby Mused ben 40imdan heneb sınra oldum. Korkum o yuzden zaten 😅 6 ayliigiz suan oluyorum yani adet