Tombikdonerartikcokpahali Annelerim kızımın dilinde beyazlık var 😓 bu pamukçuk mu bilmiyorum. Bunun pamukçuk olduğunu nereden anlayabilirim. Belirtileri sadece dilde beyazlık olması mı? Herhangi bir huzursuzluk yapıyor mu ? Yada bir zararı 😥
Busegokce Tombikdonerartikcokpahali Acısı illa ki vardır. 4 aylıkken olmuştu. Bende süt falan sanmistim geçeceğini umut ediyordum. Annem de eczaneye götürdü pamukçuk damlası vermişlerdi. Çok değil 2 güne birşeyi kalmamisti. Yakın eczane varsa temin edebileceginiz
Hamide55 Tombikdonerartikcokpahali Dudaklarında damaklarinda da varsa pamukcukdur ben korbanat li suyla gazlı bezi batırıp sildim hergun bide ilaç vermişti aile hekimimiz
Tugcecakir Tombikdonerartikcokpahali canım dilinde beyazlık olması hemen pamukçuk anlamaına gelmez parmağına bir gazlı bez sar onu temiz suyla ıslat temizle eğer giderse süt kalıntısıdır. Doktorum bana öğle söylemişti
1lina1anne Tombikdonerartikcokpahali ilik suyla silebilirsiniz ilerlememis gecer silmenizde parmaginiza sarip silin
Tombikdonerartikcokpahali Busegokce ah çok teşekkür ederim peki eczaneye kızımıda götürmem lazım demi 😇
Serapveminikleri Busegokce canım merhaba benim kızımda 5 ayşık onda da fark ettim ilaç ne acaba banada yazabilirmisin
Busegokce Tombikdonerartikcokpahali Aslında götürmeye gerek yok. Ben tecrübesizliğim ile içim rahat etsin diye baksınlar diye göndermiştim. Siz kesin eminseniz pamukçuk olduğuna gerek yok, zaten eczane çalışanına derseniz pamukçuk oldu diye damlayı verir direkt🙏🏻
Tombikdonerartikcokpahali Hamide55 Dudaklarında ve damaklarda yok sadece dil ustunde beyazlık var agzini açarsa resim cekmek atmak isterim ama ağzını acmiyor😊
Tombikdonerartikcokpahali Busegokce çok çok teşekkür ederim aslinda bende pek anlamadim pamukçuk mu degil mi diye daha 16 gunluk bebegim 😌
Busegokce Tombikdonerartikcokpahali Nemli bez ya da kuru bez ile sildiginizde geçmiyorsa pamukçuk olmuş olabilir. Tamamen o beyazlık gidiyorsa süt kalintisidir. Su veriyor musunuz? Su verince de biraz kaybolur gibi olur eğer değilse pamukçuk. Hayırlı olsun bu arada❤️
Tombikdonerartikcokpahali Tugcecakir Hemen deniyorum canm aslinda dün kayınvalidem bebek kulak temizleme çöpünü karbonatlı suya batırıp dilini temizledi ama hala duruyor 🤨
Tombikdonerartikcokpahali Busegokce Su vermiyorum versem birşey olur mu inşallah süt kalıntısıdır 😣 bende çok tecrübesizim korkuyorum herhangi bir sorun olur anlamam diye.
Busegokce Tombikdonerartikcokpahali Yok yok hiç gözünüzde büyütmeyin. Hepimiz öyleydik. İlk çocuk tecrubesizlikle buyuyor🙈 Yaz bebeği aslında. Sudan zarar gelmez. Bahsettiğim damla çok güzel tedavi ediyor pamukcuk olan yeri.
alimmiseni Tombikdonerartikcokpahali canım bebeğin çok küçük daha anne sütü emiyorsa kesinlikle su verme anne sütü sudan ibaret zaten. Benim bebeğim 3 ay 22 günlük 3 aylıkken vermeye başladım ben o da havaların çok sıcak olmasından
Tombikdonerartikcokpahali Busegokce İçimi çok ferahlattınız ❤ akşam eşime aldıracağım çok çok teşekkür ederim😊
Tgbkzn Tombikdonerartikcokpahali her beslenmeden sonra 1 çay kaşığı su verin ağzı çalkalansın karbonatlı su hazırlayın serçe parmağınıza gazlı bezi karbonatlı suda ıslatıp sarın dilini temizleyin geçmezse mikostatin alıp kullanırsınız
DefneNil_ Tombikdonerartikcokpahali Pamukçuktur canım mikostatin damla kullan göğüslerini temiz tut 😊❤️
Tombikdonerartikcokpahali alimmiseni Herkes farklı bir şey diyor su konusunda 😓 çok çok kararsız kaldım. Anne sütünden şu aldığını ben de biliyorum galiba veremem bende