Mom987 Oğlumun 4 gündür geçmeyen atesi vardı. Ateşini zor düşünüyordum. Dün gece sırtında böyle kizariklar gördüm. Bu 6. hastalik mi oluyor. Hastaneye götürdüm soğuk algınlığı denmişti.
E2019 Mom987 Öncelikle geçmiş olsun benim arkadaşımın 1.5 yaşındaki çocuğunda da böyle oldu 2 kere gitti hava değişimi nezle dediler ama ateş yine çıkıp döküntü olunca bidaha gitti el ayak ağız hast dediler 1 haftaya geçti
tontisbebegim Mom987 evet🌸 biz de geçirdik 7 aylıkken muhtemelen ateşi düştü. Maksimum 3 gün sürer bu döküntüler. Bizim 4 5 saat sürmüştü
DefneNil_ Mom987 Eper ateşi düştükten sonra olultuysa bu döküntüler 6. Hastalıktır canım yeğenim ve kızım geçirdi ordan biliyorum6. Hastalıksa benekler kendiliğinden sönüp yok olur çok geçmiş olsun
Mom987 tontisbebegim Evet dün aksam 37.4 yukselmisti. Tabi onun öncesi 39 larda atesi vardı. gece 37 den asagi idi. Yukselmedi cok şükür. Fark ettigimde sadece sırtında idi suan karni gogsu tamamen böyle olmus ve yüzüne yayılıyor gibi. Insallah geçer 3 gune. Teşekkür ederim 🍀
Twinsmomee Mom987 Kasinmadilar hiç ama çok huzursuz olmuslardi ve birinde ateşle birlikte kusmada olmuştu
Mom987 DefneNil_ Cok teşekkür ederim 🌸 Evet atesi dustu gece böyle döküntuleri çıkmaya başladi. Krem veriyorlar mi doktorlar dokuntu icin. Tekrar götürücem doktora da.
DefneNil_ Mom987 Hayır hiçbirşey vermiyorlar döküntüler kendi kendine solup yok oluyor bizim 5 günün sonunda yok olmuştu