Pamukhanim Sevgikircil biz 6 aylık olacagiz nasipse kurtulamadik en son mustelanin konak bakim seti var inu aldim. 1 kerede bile inanilmaz dokuyo konaklari. Kullandiktannsonra tariyosun mis gibi
Nrhytymnl Sevgikircil banyoya sokmadan yarim saat 1 saat onceden zeytin yağı surun o yumuşatacak banyodaykenda sampuaniyla beraber tarayın dokuluyor ben kizima zeytinyağını sürdükten sonra banyoya sokmadan once tariyodum banyoda bi daha tariyodum.
Damla_eflin Sevgikircil Hakiki Zeytınyagı Surup Yumusattım Sonra Taradım Yavasca Sonrada Banyoda Bol Kopuk İle Taradım Bitti Bebek Yagıda Surebılırsın 😊
Slmnese Canım duştayken güzelce tara saçlarını. Duştan çıktıktan sonra da aynı şekilde. Kafa derisi iyice yumuşadığı için tarafıkça dökülüyor.
Nehirvesma Banyo yaptırmadan yarım saat önce kafasına hakiki zeytinyağı yoksa bebek yağı sürüp bekletin ince tarakla beraber güzelce bastırmadan tarayıp bebeğinizi öyle yıkayın hemen geçecektir.
Kizannesi5461 Sevgikircil Benimde kızım olmuştu. Dustan sonra Biraz bebe yagini sacina döktüm 2 3 dakika bekledikten sonra kendi taragiyla geriyr dogru tarayarak iyice temizledim. 2 gün ust uste yapinca zaten tamamen temizlenmisti
aysgog Sevgikircil zeytinyağı sur islandiktan sonra yavaşça tara sonrada banyo banyoda da hafif taradım ben