zeyzey88 emzirme döneminde yaptıran varmı acaba? belim,boynum kaskatı… çocuğu emzirmek için dakikalarca aldığım biçimsiz şekiller,onu taşımak,ev işi..zaten zayıfım hepten bitmiş durumdayım sırt ağrılarımdan.deneyimi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim🙏🏻
Damla_eflin zeyzey88 Ben Degılde Hocam Cok Hacamat Ogrenmeye Giderdi Yanımda Falanda Yapardı Hatta Ogreneyım Diye Ama Ben İstemedim Annem Ve Yengem Kafalarına Yengem Gozune Annem Bıcogu Yerıne Yaptırmış Pis Kanı Akıtıyorlar Ve Rahatlıyorsun Annemin Bas Agrısı Coktu Cok Iyı Geldı Alıstıkları İcin Sureklı Yaparlar 😊
Puffymom zeyzey88 Ben sağlıkçıyım , tıbbi hacamat eğitimini de aldım. Emzirirken yaptırabilirsiniz. Adet döneminize denk gelmemeli ve mutlaka sağlık personeline yaptırmalısınız. Sağlıcakla
zeyzey88 Damla_eflin bende çok şifasını görmüşümdür hacamatın boyun fıtığım var ne fizik tedavi ne başka bişey en güzel çözüm hacamat o pis kan vücuttan çıktıktan sonraki rahatlamayı anlatamam migrenim de var ama başıma yaptırmaya hiç cesaret edemedim eşim yaptırdı ama geçti baş ağrısı hamile iken yapılmıyordu ama emzirme döneminde yapılır sanırım