AntiFilozof Eşim almışta sütaşın kefiri 7 aylık oğlum hiç hazır bişey vermedim şimdiye kadar acaba bundan versem bişey olurmu
annesinin_kizi AntiFilozof 6 ay üzeri verilebilir Kefir Ben 1 yaştan sonra verdim kızım sade içmedi çilekli olanı nı sevdi
Gozde_alparslan AntiFilozof dokuz aylık oğlum yeni başladık bizde yarım çay bardağı kadar veriyorum sade olanından ve hazır tabi çünkü yapmayı bilmiyorum.iyi bir markanin bence sorun olmaz
Melekkerem minikoalam1 dolapta var benimde vercem yalnız soğuk siz vermeden dışarı çıkartıyor musunuz?
minikoalam1 Melekkerem biraz ılısın diye 10 dakika önceden çıkarıyorum içireceğim kadarını. 3 günde bitirin ama en küçüğünden alın
Zeynepazram Melekkerem cıkartın ama cokta dısarsa durmasın sıcakta bakteri ürer ben soguk iciriyorum 20 aylık
Kahveliseker AntiFilozof sutasin kefirini ben cok seviyorum da oğlum sevmedi. İçim biraz daha hafif. Altinkilic da cok fena gazlaniyor cok durmuyor. Kucuklerinden almak lazim☺️ icirmeden iki saat once dışarı çıkarıyorum kucuk su biberonuyla veriyorum dokulmeden iyi oluyor.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi AntiFilozof 1 yaşında iken kefir verdim ben. İçim, altınkılıç falan verdim. Sadede verdim çilekli de. 🤷🏻♀️
75kinalikuzu AntiFilozof az az verebilirsin önce bir çay bardağı haftada iki kez ben altinkilic laktozsuz olanı veriyorum sade olan
SertapHilal Kahvaltıda 1 çay bardağı içiriyorum bebeğime, çok sağlıklı kefir. Zararlı o kadar şey yerlerken kefir en masumu bence ☺
Melekkerem minikoalam1 tamamdr bende öyle yapayım benim aldığım büyük hiç açmadım daha açtıktan sonra 3 gün sanrım. Eşimle içeriz diye büyük aldık umarım severiz 😍teşekkürler bu arada 🌺
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Dasbaby Gayet sağlıklı boyu uzun, kilosu yerinde. Bunları soruyorsanız:)
2papatya AntiFilozof altınkılıç sade kefir veriyorum bende. Hamileyken de çok içerdim aşinalar sanırım hiç içmemezlik etmediler 😂