Asyaipek Jument ocean microfer tadı çok güzel rengi de beyaz dişini dilini dökülürse kıyafetlerini boyamıyor
minnoscan zeynepbalci duru granül sabunla yıkıyorum çıkıyor ekstra elde yıkama yapmıyorum ya da leke çıkarıcı kullanmıyorum
alperenli-hayat Jument tam 4 aylık olunca mı başlattı doktorunuz kan ilacını öğrenebilir miyim? Bizim doktorumuz 3.5 aylıkken başlattı erken mi oldu acaba bişey olur mu şüphede kaldım
Balarisi_melisEla Zeynep-almila bizede sağlık ocağında hemşire verdi doktor bi kan eksikliği varmı dedi yok diyince 2 damla kullan dedi sizde kullanılması gereken bisey mi
Zeynep-almila Balarisi_melisEla bizim şuan 4 aylık kan ilacına baslicaz 7-8 ayda kan değerine göre bırakılıyor diye biliyorum bize Fermix önerdi kiloya bir damla dedi 6 kiloysa 6 damla dedi 🙂
tugceyildiz Merhaba ben de bir şey sormak istiyorum bu kan damlalarını kullananlar dişlerde karartma yaptı mı acaba ? Ben de dişleri karartmayan bir Demir takviyesi istiyorum 👀
Ezgiasya tugceyildiz benim kızımda yaptı 3 yaşına girecek geçmedi ardından su da verdim diste fircaladim faydası olmadı
Minikcik Jument ben daha başlatmadım ama temiz içerikli bisey arıyorum Bnde. Bestiron tavsiye ettiler aldım ama daha vermedim. Icerigine bakamamıştım.