tgc 1 aylık olduk uykusu gelince aglıyor sallanmak istiyor sallayim uyuyor szin bebişler nasıl kndi kndne uykuya geçmesni saglicam dyordum ama alıştı
seydaac tgc brn de çok isterdim kendi kendine uykuya geçsin ama malesef. Her uykusu geldiğinde ağlıyor kucağımda sakinleşiyor öyle uyuyor.
Berken tgc benimde aynı durumda mızmızlanıyor uykuya dalamıyot kendi kendine mecburen kucağımda sakinleştirip pışpışlıyorum
NaimeYilmaz tgc sureklı degl uykuya gecerken kundaklayın emzıgını verın pışpış veya beyaz gurultu acıp bi yere saklanın genelde ıse yarar 😊
Yakamoz Benim bebeğim de çok sıkıntılı. Uykuya geçişi 1 saat sürüyor. Beşikte sürekli bir kıpır kıpır vaziyette. Sallayinca duruyor. Bırakınca uyaniyor. Sallamaya alıştırmasaydın diyenler olacaktır fakat bebeğim kolik ve sakinleştirmek icin türlü türlü yol deniyoruz eşimle. 54 günlüğüz ve uyuduğu sürenin 1 saatini onu sallamakla kaybediyorum😢
Bilge Bebeğim 2 aylık oldu hala uykuya geçmekte zorlanıyor özellikle geceleri. Şaşırıyorum herkes nasıl başarıyor yatağa koyup uyutmayı. Yatırıyorum beyaz gürültü açıyorum ağlıyor pışpışlıyorum yine ağlıyor hem de çılgınlar gibi. Kundak yapıyorum daha da çıldırıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Kimisi diyor kucağa alıştı ondan kimi diyor kucağa alışmamıştır daha çok küçük. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok çaresiz ve yetersiz hissediyorum. Hadi şimdi neyse işe başladığımda ne olacak. Onun kaygısı yetiyor zaten. Ağlamaya başladığında kalp atışlarım hızlanıyor bir şeyler yemek için oturduysam panik oluyorum. Feci anksiyete durumu ortaya çıktı bende. “Yatır ağladığında pışpışla,” diyen arkadaşlarım var onlar öyle yapıyormuş sakinleşiyormuş bebekleri. Benimki olmuyor. Yetersiz miyim? Yetemiyor bakamıyor muyum çocuğuma diye sürekli kaygı halindeydim 😢
Yakamoz Bilge ay bu benim resmen. Panik atak oluştu artik. Hep bir tedirginim. Kendimi sorguluyorum. Her kafadan bir ses çıkıyor. Yıldım diyebilirim😢
tgc kızlar kendinizr dikkat edin yine de eminim herkes cocugunaa en iyi annedir inş düzelirler bn ilk kızım da daha kötüydüm aslında bni emzik yapmıstı meme uyudu gece gunduz 13 ay uyku uyumadım diyeblirim dgru düzğün