Medusafer Ayseee_yagmur ben kızımı Nedim doğana götürüyordum memnundum özel muayenehanesi var normalde fethiyede yaşıyorum ama ailem burda cok sık gelip gidiyorum o yüzden rutin kontrolleri icin antalya tercih ediyorum kuzenim de kızını memorial aşkın hanım galiba öyle bir doktora goturuyir o da çok memnun
ASYA123- Ayseee_yagmur Ne taraftafta oturuyorsunuz bilmiyorum ama dedemanda Dr Ali satılmış var..çok ilgili ve bilgili kendisini..önceden Medical Park, Memorial hastanesinde çalıştı şimdide klinik açtı.
Ayseee_yagmur Gmzrl Teşekkür ederim canım muayene ücreti ne kadar acaba bir de onu öğrenebilir miyim 15 günlük oğlum ve 1.5 yaşında kızım var ikisini de götürmem gerekiyor :)
Gmzrl Ayseee_yagmur 160 lira. Muayene ücreti ama iki kardeş olunca indirim oluyor mu bilmiyorum. Ama bi kez Seda hanıma giderseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız. 💕
Bsraksoy Ben medstar Topçular hastanesinde Gökhan gün var ona gidiyorum ve çok memnunum orada doğum yaptığım için biraz indirimli faydalanıyoruz ama dışarıdan muayene ücreti de 130-140 gibi bir şeydi
Ayseee_yagmur Bsraksoy Teşekkür ederim canım benim iki tane olunca belki indirim olur mu bilmiyorum bi görüşeyim inşallah
MerveAkty Ayseee_yagmur uygun ve doktor çok sakin tatlı 3 aydır kilo almayan kızım sayesinde tam bir dobişko oldu 😁 telefondan her an destek oluyor sağolsun
Ayseee_yagmur MerveAkty Süper hayalimdeki dr. Uncalıya gittik dr son derece ilgisiz numara vs de vermedi
MerveAkty Ayseee_yagmur gidersen dersin Ayşe ile Asyanın annesi önerdi sizi diye 💛 ben çok sevdim sizde seversiniz inşallah