Canimbebegim PamirVefa bir pırt için ne uğraştım ben bilirim ama en en iyi gelen şey sadece masajdı anca öyle rahatliyordu 6ay sürdü bizimkiin 🧐
Superisi_0 Biz nurse harveys kullandik eskiye oranla durdu gazı ama vardı yine geri sab simplex kullaniyoz suanlik memnunuz çok şükür
Oykuaygun PamirVefa nurse harveys gaz için biogai de bağırsak düzenleyici olarak kullandım çok memnun kaldım. Bebeğim kolikti. 2.ayda ağlamaları geçti
Kbraras PamirVefa doktorumuz öyle söylemişti cok gazlı bir bebekti sabah akşam metsil verdik ikindi bioagia kullanmamızı söylemişti
Evrim1906 PamirVefa aşırı gazlı bir bebek değildi benim oğlum yine de daha rahat etsin diye zinco kullandım çok memnun kaldım tamamen bitkisel
Prenses066 PamirVefa çünkü Metsil gaz damlası Biogaia bağırsak düzenleyici bir probiyotik eğer çok gazlı bir bebekse benim bebeğim alerjiden dolayı öyle ikisini bir kullanmanı tavsiye ederim
Danerys Bize doktor 6 saatte bir 15 damla sab simplex verdi. Prospektüsünde de öyle yazıyor. Faydasını gördük. Az verince bir işe yaramadı bizim.