mihrosum Geniz akıntısı sorunu yasadık. Kızımda oksuruk kaldı. Her turlu yolu denedim, yok gecmıyor. Bundan kullanıp memnun kalan var mı? Ne kadar surede iyi geliyor acaba
benkullanici07 mihrosum bende kizima kullanmistim 3gunde farkettiyor yararini bi hafta duzenli kullaninca tamamen gecirdi oksurugu
Kbraras mihrosum gecen hafta bizede verdi doktorumuz bitkisel bir ilacmış zaten öksürüğümüz icin verdi hemen etki etti 2 gün içinde gecmeye başlamıştı
deletedmom1106 mihrosum ben tabi ciddi bi sorun değildide agzı burnu tukalıydı öksürüyodu 1 haftada düzenli kullanmamaıza rahigmen gecti
mihrosum deletedmom1106 cok saoln canım. Kızıma cumartesi genız akıntısı olustu. Acvıle gittim ıgne vurdular. Ates vardı dustu. Burnu cok akıyordu 3 gun aktı sonra baya iyi oldu dedim bu kez kuru oksuruk kaldı. Ozellıkle uyurken cok oksuruyor ve sabah kalktığında. Baktım olacak gıbı degıl canım en iyisi ben cocuk druna gotureyım. Boyle benim burda sorarak ilerleleyemıcem anlasıldı. Ayahına 3 gundur gece gunduz sarımsaklı yag bile surdum fayda etmedı
Srnsrnsrn mihrosum biz kullandık burun tıkanıklığı geniz akıntısı vardı 3,4 günde düzeltti. Balgamlı kusturuyor öyle öyle attı heralde
Milamoms mihrosum ben kullandım benim kızımdan geçmeyen öksürüğü vardı 5 gün kulalndik hiç biseyi kalmadi çok etkili