YaseminAlpisko Oğlum 3 aylık oldu çok hareketli ama hala başını tutamıyor ellerini tutup kaldirmaya çalışınca ilk zamanlar daha kolay kaldiriyordu ama zaman geçtikçe tam bir tembel oldu☺️ kaldırmıyor az da olsa çok nadir yapıyor normal mi acaba
Dygsnvrn Happygirl8 YaseminAlpisko surekli yuz ustu yatirip cingirakla falan dikkatini cekin. Yardımcı olur belki
Tazeanne3434 YaseminAlpisko daha zamanı var bizimki 5 aylık halen tam tutamıyor :) doktor kontrolünde hersey normal dedi doktor
YaseminAlpisko Dygsnvrn Umarım olur öyle yapiyorum birkaç gündür yüz üstü yatarken kafasi hep havada aslında hiç indirmiyor kolay kolay ama niye böyle değişti anlam veremedim
YaseminAlpisko Tazeanne3434 ya ne bilim çevrede ki herkes kaynanam falan niye kafasını tutamıyor şimdiye tutması lazımdı dediği için benimde ister istemez canım sıkılıyor
Tazeanne3434 YaseminAlpisko canım genetik faktörler bu tarz durumlarda oldukça etki ediyor sürünmesi yürümesi konuşması her çocuk bir olacak diye bisey yok kimi bebek 7. Ayda sürünmeye başlıyor kimisi hiç sürünmeden 1 yaşında direk yürümeye başlıyor doktor kontrolünde ciddi bi durum olsa söyler zaten bence etrafa çok kulak asma
Yenibebek_yenianne YaseminAlpisko Ben de öyle biliyorum. 3. Ayda kontrole götürmüştüm doktor ellerinden tutup kaldırdı kafasını tutabiliyor mu diye baktı. Siz götürdünüz değil mi doktora. 3. Ayda hep bakılır diye hatırlıyorum.