Ozgekocturk Kızım 4.5 aylık ve emiyor.Vakaların ve ölümlerin sürekli artması gözümü çok korkuttu .Doktorumuzun ve hemşiremizin söylemleriyle yarın biontech olacağım .Ama korkuyorum kızıma herhangibir yan etkisi olur mu diye .Emzirirken aşı olan var mı ? Herhangibir sorunla karşılaştınız mı ?
Vera1810 Ozgekocturk ben emziriyorum canım biontech aşısı oldum. Birincisinde sadece cok hafif kolum agrıdı kaldırırken. 2 cı de hiç bir yan etki olmadı. Gecmıs olsun inşallah. Bebegı emzırdım için aşı sonrası gözüme takılan bir degısıme olmadı
17062019 Ozgekocturk Ben 2 doz sinovac oldum, 3. Dozumu biontech olucam kısmetse. Arkadaşım covid servisinde yoğun bakım hemşiresi. Onlara 2 doz sinovactan sonra 2 doz biontech vurmuşlar. Emziriyor. Hiçbirşey de olmadı maşallah.
Ozgekocturk Sila91 kızımın doktoru hemen emzirebilirsin dedi .Kesin veriler olmadığı için bütün doktorlar farklı şeyler söylüyor sanırım 😕
Ozgekocturk Vera1810 çok şükür 🙏☺️ Beyin fonksiyonlarının en etkili olduğu aylarda yan etki yapar diye çok korkuyorum😔
Sila91 Ozgekocturk aynen,dediğin çok doğru. Doktorda bana kesin veri yok. Ne hamileler nede emziren anneler üzerinde demişti. O yüzden 8 saat kadar emzirme ne olur olmaz dedi.
Vera1810 Ozgekocturk Allah korusun canım hepımız artık mecbur oluyoruz aşı. Allahım evlatlarımızı korusun. Hepimizin bilmedi bir şey zamanla göreceğiz ne gıbı seyler olacak Allah kötü şeyler yasatmasın.
Ozgekocturk 17062019 maşşallah🙏 İnsan kendi için değil ama çocuğu için çok endişeleniyor . Hamile kaldığımdan beri hayatım onun için endişelenmekle geçiyor 😂
Duyguaydinn Ozgekocturk bennım de kızım 2 ay 6 gunlük korkuyorum aşı olmaya ama vakalar da arttı bılmıyorum ne olacak 😏
Ozgekocturk Duyguaydinn virüs kapan yakınlarımda nefes darlığı ve unutkanlıklar başladı .o yüzden bende olmaya karar verdim inşallah doğru olanı yapıyorumdur diyorum 🤷♀️
Ozgekocturk Vera1810 Vera1810 amin canım hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın🤲 Evet biraz denek gibi oluyoruz ama okullar açılınca vakalar daha da artacak en azından önlemimizi alalım🤷♀️ Vera1810
17062019 Ozgekocturk Hepimiz öyleyiz, canım. Büyük oğlum 8 yaşında, ortalama 9 yıldır yani ilk hamileliğimden beri endişe peşimi bırakmıyor. Çoğalarak geliyor bide. Allah çocuklarımızı bize, bizi onlara bağışlasın inşallah 🙏🙏