Pimpirikk Hep nasıl uyandiracaz diyoruzda peki nasıl uyutucaz 20 günlük oğlum akşam 5ten beri gözünü kırpmadı emiyo altına yapiyo tekrar tekrar çok yoruldum nasıl uyutucam
2mmom Ben ayakta salladım uyumadığı zamanlar bazen işe yaradı ama yerine koyunca uyanıyodu bende koymadım hep ayağımda 2 saat bekledim 🤦🏻♀️uyanmak istedikçe salladım tekrar daldı bu şekilde denemişsindir ama yine de söyliyim dedim🤷🏻♀️
Deringh Bi bilsem 😔 saat 3ten beri uyumadi surekli agliyo...sadece emerken susuyo...2ayi bitiricez cuma günü...geceleri uyurdu ama bugun 😞😞😞
Aleynasoykann Deringh bugün benimde böyle saat gece 3.36 oldu hala uyumuyor . Normalde emmeye kalkardı bugün niye böyle anlayamadım çıldıracağım
Fatmanaz Deringh canım bizde çok sorunluyduk uyku saati belirlemelisin mesela ben saat 9 olunca yatak odasına gelip emzirip yatağına koyup üstüne örtü atıyorum beşiğin bir kaç gün zorlandık şimdi kendisi saati gelince uyuyor 2 aylıkken bizde öyleydik uyanıktı gayet şimdi uyuyor 3 aylık olduk şimdi
Deringh Ac degil hatta o kadar çok emiyoki sütler tasiyo ağzından...ezandan sonra uyudu...bagirsaklar inanilmaz hareketli..o kadar yorulduki 10a kadar aralıksız uyudu...
Deringh Atak diye biseydeymis ... annem sizde ne gaz ne atak 😊 emzirir koyardım uyurdunuz Zamane bebeleri bi değişik dedi😁😁😁
Ellaynagme Deringh oyleymıs ama gercekden. Simdi biz bşr suru seyle ugrasıyoru. Damlasıydı surubuydı gazıydı atagıydı bitmiyor