Beyzanurkaya18 Merhabalar kızlar 2,5 aylık bebeğim var ve sürekli elini emiyor geçen aylarda böyle bişi yoktu yeni başladı aç olduğu için mi yoksa ellerini keşfetmeye başladığı için mi? 😩😩
Tnisaaa Beyzanurkaya18 aynen benim bebeğimde 10 Haziran doğumlu. O eller hep ağzında emzik almıyor ama ellerini yiyor. Hatta parmağını ememiyor tüm elini ağzına sokuyor çok tatlı görünüyor🤗🤗🤗 kesinlikle aç olduğu için yapmıyor benim bebeğim oğlumda 9 aya kadar parmak emdi 💕💕💕
BerfinAzad Deletedmom896 benimki o evrede erken geçti 😂kız çocuğu ama kocaman eli ve ağzı var komple ağzına sokuyor elini öğkkk öğğkkğk diyor bi daaa 😂😂
Beyzanurkaya18 Deletedmom896 3 parmağını birden sokup midesini bulandırıyor. Annemde sen bekle daha ayağını ağzına sokacağı günler olacak diyor 😂😂😂
BerfinAzad Beyzanurkaya18 benm çok hoşuma gidiyor öyle zevkli yalayıp yutuyor ki benimde bebeğimi yalayıp yutasım geliyor 😄(hunharca seven anne vol1)
Beyzanurkaya18 BerfinAzad teşekkür ederim 18 Haziran 19:00 allah uzun ömürler versin bebeğinize inşallah 🙏
Birdunyabircennetannesi Beyzanurkaya18 Bizimde öyle Bugün sürekli emdi özellikle 3. Aya girmek üzereyiz ellerini tanıyorlar ondan ♥️🙈
Kubrarzu Beyzanurkaya18 canim normal benim bebegimde 2.5 aylik ellerini emiyo agzina denk getirmeye calisiyor hareketleniyolar endise etme😊