melikeeomeer Ayza_moms gündüzleri kendisi uyuyor geceleri de çok hafif sallayarak uyutuyorum gece uykusuna geçmesi çok zor oluyor bizde
2halime Ayza_moms 11 aylik oglum ayagimda salliyorum maalesef. Baska türlü uyumuyor su 1 haftadir mahvetti beni de gece uykusuna gecemiyor 5.5 saattir uyanik halde uykuya geçmek istemiyor ve gece cok uyaniyor ya anlam veremiyorum 😪
melikeeomeer Ayza_moms ben uyku eğitimi vermiştim 6. Aydan sonra gece düzeni bozuldu ama gündüz düzeni bozulmadı Allah’a şükür biraz da yapıdan galiba doğduğundan beri gündüzleri güzel uyurdu hep
Ayza_moms melikeeomeer anladım kendisi uyuması çok.guzel masallah. Bende eğitim vermeye çalıştım ama olmadi smdi tekrar denesem olur mu bilmiyorum
melikeeomeer Ayza_moms olur tabi ki de sadece sabırla çıkın yola ben yeri geldi oturup hıçkıra hıçkıra ağladığımı biliyorum nerden baksanız 1 ay zorluk çektim ama sonrası geçerken çok güzel
Ayza_moms melikeeomeer smdi nasıl nerden başlasam bilmiyorum acikcasi hareketlendik de eskine göre hiç durmuyor yerinde uyutmaya çalışırken bile hep sar başa yapıyoruz