baharuraz Merhaba hanımlar bebeğimin (3 aylık) sağ gözü sabah çapaklanma yaptı, sonrasında ufaldı şimdi ise akıyor . Elini hep gözüne getirmek istiyor kaşıntıdan mı ağrıdığından mı anlamadım. Başına gelen anneler nasıl geçirdiklerini söyleye bilir mi ?
Guneymomm baharuraz @Melekkk00 5.5 aylık olduk hala devam bizde de göze masaj diyor doktor sürekli yapıyoruz ama değişen birsey yok
Makarna Melekkk00 benim kızıminda doğduğundan beri sol gözü hep akıyordu arada capaklaniyordu,hep masaj yapiyorduk. 7 aylıkken ameliyat edelim dediler istemedim biraz beklemeyi tercih ettim. 18 aylıkken kesildi çok şükür şimdi akmıyor
Tor5 10 aylik oğlum hala arada capaklaniyor göz doktorumuz Netira göz damlasını capaklandikca kullan sabah akşam 1 er damla şeklinde dedi geçince bırak tekrarladıkça kullan dedi tavsiye ederim..
Minikmercimek Bende şu an netira kullanıyorum 1.5 aylıkken falan olmuştu şimdi 4 aylık tekrar aldı hep netirayla geciyo sütle ılık suyla hic gecmiyo
Minikmercimek baharuraz ben süt sürünce sanki daha çok arttı ya denk mi geldi bilmiyorum biraz aktığını görünce süt sürdüm 2 gün o 2 gün daha çok aktı anlamadım şimdi sadece damla damlatiyorum
Tor5 baharuraz antibiyotik değil ve de inanin cok fayda ediyor her capaklandugunda dr a gitmenize gerek yok en fazla 5 gün kullanın sonra ara berin tekrarlarsa nı 5 gün daha kullanın üstelik sağlık ocağına da yazdırabilirsiniz
Makarna baharuraz hmm bize gözyaşı kanali tıkanıklığı demişlerdi. İsterseniz başka bir doktora daha gidin. İnşallah en yakın zamanda gecer
baharuraz Makarna netira denilen ilaçı bir kaç gün kullanayım baktım olmuyor gideceğim . Bunun için de çocuk doktoruna mı gitmeli göz doktoruna mı