AysegulEmre Merhaba kızlar oğlum 5 buçuk aylık gece 4 defa kalkıyor emmiyor bu arada sağıp veriyorum fakat tok tutan önerebileceğiniz gece yatmadan önce verilir dediğiniz bi kaşık maması önerisi istiyorum sizlerden teşekkür ederim
Anaogul AysegulEmre sütüm azaldığı için 5 .ayda kasık mamaya başlamıştım hero baby kullanıyorum gece kalkacağı varsa kalkıyor inan ki 15 aylık olcak hala gece kalkar su içer uyur öyle diyim
Seyma005 AysegulEmre ya benimki de 7 aylık gece 3 kere kalksa az uyandı bu gece diyorum o derece 🤦♀️ Az önce hipp gece maması aldım tadına bile bakmadı 😓 bir kaç gün deneyeceğim bakalım umarım işe yarar
Candanotemm Tgbkzn nasıl pişirilir bende denemek istiyorum hiç emmedi mamayla devam ediyoruz 6.5 aylık oldu mamaya mi karıştırmam gerek?
Tgbkzn AysegulEmre rica ederim migrosta satılıyor pirinç unu var içerisinde su ile pişirip veriyosunuz gece verilecek olanıda var onun umarım sever
Yaseminahmetlina Candanotemm hero babynin kaşık maması var gayet güzel yok tutuyor kiloda aldırıyor ondan kullan canım ben çok memnunum asla uyanmaz acıkmaz sabah olunca emziriyorum mutlu son ☺️
Tgbkzn Candanotemm hayır toz şeklinde oluyor o 2,5 yemek kaşığı koyuyosunuz tencereye üzerine 2 çay bardağı su ekleyip pişiriyosunuz katı olursa kaşıkla yedirin biberona koymak isterseniz biraz daha su ekleyip cıvıklaştırıp biberona koyabilirsiniz
Candanotemm Tgbkzn tamamdr bende alıp deneyim. içine ekstra meyve rendelemek gerekir mi sade tadını severmi acaba
Tgbkzn Candanotemm sever çünkü muhallebi zaten o tatlı bişey yani eklemenizi gerek yok seveceğine eminim ❤️
Yaseminahmetlina AysegulEmre hero baby sütlü muzlu pirinçli olanından aldım gece 12 içiriyorum sabaha kadar tok tutuyor uyanmıyor. Gaz kabızlık yapmadı . Uyanınca da mutlaka su ver.
AysegulEmre Şu saat olmuş daha uyuyamadım doğru düzgün yeminle ya mızmız uyumuyor dönüp duruyor yeminle ya of