Melike67mlk İyi akşamlar arkadaşlar benim oğlum 9 aylık ve 1 aylık hamileyim oğlum emmeye devam ediyor ve kakası kıp kırmızı oluyor sizce hamile iken emzirmemde mi kaynaklı karnımdaki çocuğumada emzirmem sıkıntı yaratır mı lütfen bana fikirlerinizi söyleyin
Gamzebydmr Melike67mlk Benim kızımda 6 aylık ve 3 haftalık hamileyim emiyor bende doktoruma gidince soracağım kimi doğana kadar emzirdim diyor kimi doğdu her ikisinide andırıyorum diyor kimide doğuma yakın bıraktım diyor
Tugcecakir Melike67mlk valla canım benim benim kızım 7 aylıkken hamile olduğumu öğrendim 9 aylıkkende tamamen emzirmeyi kestim. Doktorlar tavsiye etmiyor emzirsen bile bazı doktorlar 6 ay diyor ve bebek tutunması açısından emzirmeyi istemiyorlar çünkü bebek emdikçe rahim kasılırmış bide hem seni bebek emicek hemde karnındaki senin bütüm vitaminleri alıcak vs çok teferruat var. Kısacası ben sütümü sağdığımda bile rengi değişmişti ve yeşildi ve ben aşırı zayıftım yani benim doktorum emzirmemi kesmemi söyledi bende kestim
Melike67mlk Tgbkzn Ek gıda alıyor ama hamile kalmadan öncede veriyordum hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım birde sizce karnımdaki nede emzrmem sorun olurmu gelişimi açısından
Melike67mlk Yeniaanne ben İstanbul’da annemin yanına geldim orda öğrendm hamile olduğumu burda özel doktora gittim kan testi aldı bunlarında sordum kendi evine gidince kendi doktoruna sor dedi umrunda bile olmadı
Tgbkzn Melike67mlk emzirebilirsiniz sütten kesmeyin fakat size ve karnınızdaki bebeği olumsuz etkileme ihtimaline karşı doktorunuza emzirdiğinizi söyleyip yakın takip talep edin. Olumsuz etki görüldüğü taktirde zaten önlemini alır doktorunuz :)
Melike67mlk Gamzebydmr olmaz inşallah önce evlatlarımıza sağlık sonra doğacak olan yavrularımızı kucamıza almak hayırlısı ile nasip olsun inşallah 😍
Evrim1906 Bende hamileyim 7 haftalık falan ama emzirmiyorum emmedi benim oğlum nasıl baş edeceğim 2 bebekle onu düşünüyorum sadece hemde sezeryan oldum ben ilk 10gün baya sıkıntı yani Allah yardımcımız olsun inşallah doğacak bebelerimiz akıllı uslu olur
Melike67mlk Evrim1906 Veren rabbim yardımcısı olur inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucamıza alalım inşallah dünyada olan evladımızada sağlık versin kurban olduğum Allah’ım biz kadınlar herşeyin her şekilde üstesinden geliriz 😊