Gdizal Merhaba bebegim 1aylik ve sirt ustu yattiginda yana dogru donebiliyor kafasi surekli yukarida bugun doktor da farketti 4.ayda olmasi gerekiyor gayet donuyor dedi ama baska yorum yapmadi da normal mi bu basina gelen var mi ?
jap Gdizal normal canım. Arkadaşımın bebeği de öyle kucağımda tutamamıştım yeni doğduğunda sürekli kafasını kaldırıp atıyodu. Şuan 6 aylık emekliyo
Sedakuru Gdizal benim bebeğimde öyleydi kafasını doğduğundan beri dik tutar yüz üstü koyunca kendini yana doğru atıp döner 😅😅😅🧿💙
2Minnosannesi Gdizal Benim küçük kızım da 1 aylıkken falan oyle yapıyordu. 2 buçuk aylık olmamıştı daha sırt üstünden yuzustune dönüyordu şok olmuştum 😅
dontsleppyunhappy Gdizal masallah canım, sakın tek bırakma yatakta koltukta dikkat et düşmesin. Kimse de nazar degdirnesin
Beyziikoo Gdizal Bunlar pek olumsuz etkileyecek şeyler değildir şahsen fikrim tabi en iyisini doktorlar bilir 🙂
asell03 Gdizal ben 1aylıkken lavaboya gitmek için yatağa bırakmıştım çıktım da dönmüş vaziyetteydi sesinin değişikliğinden anlayıp alal acele çıkmıştım 😂
Diyebirisi Gdizal şimdiki bebekler hızlı büyüyorlar 2 aylıkken başladı bizimki 4 aya kadar emeklicek 😂
Cns_28 Gdizal benim bebeğimde öyleydi her bebek bir değil bazısı daha erken bazısı daha geç yapıyor bu hareketleri 🌸