Mlkko Senemmm11 burnunuzu sık sık siliyormuşsunuz her silmeden sonra küpeyi sokup çıkarın bir şey olmaz dikkat edin sadece mikrop kapmasın temzileyin küpeyi geçmiş olsun 💐
Senemmm11 Mlkko acır mı acaba oyle sürekli yapmayla zaten aciyor da 😂 çok hassas burnum ya burnumu deldirdikten sonra baygınlık geçirmiştim acısından 🤯
Senemmm11 Marsupilami biraz kalın çok değil ama kulak deliğim bile hemen kapanırken burnumda kapanır gibime geliyor ya
Mlkko Senemmm11 valla acır mı bilmiyorum bir deneyin 🙄 benim çok uzun zamandır delik hatırlamıyorum inanın acısını terramycin sürün hızla iyileştiriyor. Eğer çıkarmazsanız silerken dikkat edin oynattıkça yara yapabilirsiniz
Senemmm11 EslemDilan onlardan alicam da Bayadır fırsatım olmadı hiç. Halka daha güzel duruyor diye direkt bundan almıştım ama duzler daha kullanışlı oluyor herhalde
Senemmm11 Serap0088 oha 😂 ama siz deldireli ne kadar oldu. Bide kullandığınız piercingin iğnesi kalınsa delikte genisliyormus belki ondan dolayi kapanmamistir bilemedim
Serap0088 Senemmm11 Hayır kalın değil ince olanlardan bebeğim sürekli çektiği için takmıyorum ama abdest alirken oraya küpe soktuğum için hiç kapanmadi
Deletedmom_36 Merida1 vardi cok seviyordum hamilelikte cikarmak zorunda kaldim son aylarimda dogumdan sonra kapandi delik😥Kadin piercingci bulsam yasadigim sehirde hemen gidip tekrar deldirticem ama malesef bulamadim
Senemmm11 Mlkko kızarıklık oldu bile zaten. Teramisini ilk 3-4 gün kullanmıştım yine başlıyım olmazsa ya yara falan olmadan
Asilturk Senemmm11 benim göbeğimde var doğuma yakın cıkarmıstım kapanır gbi olmustu ama göbek cok daha ince burna göre kapanabilir kulagmın en tepesinde var gerci nadir takıyorum kapanmıyo ama yeni deldirdiysen kapanabilir