Didemsumeyye Merhabalar, bebelac kullanan anneler nasıl bir mamadır şikayetiniz ve memnuniyetiniz nedir o mamayla ilgili Bilgi verir misiniz ? 3 ay 4 günlük Bebeğim var kilosu 5700 normal mi sizce ?
Mhtttp Didemsumeyye İlk doğduğunda sma aldım kabız yapmıştı. İlk ay kilo alımı yavaştı sonra bebelac gold almaya başladım. Kabızlık problemi kalmadı 6 aydır kullanıyorum gayet memnunum aylik normal alması gereken kiloyu almıştı
ikizkalpler Didemsumeyye ikizlerimi bebelacla büyüttüm ve hala kullanıyorum çok memnunum. Hiç sıkıntı yaşamadık şükür. Kilo alımlarıda hep çok iyiydi. Tabi benimkiler mama seviyor birazda o yüzden.
duyguarsddn25 Didemsumeyye bende bebelac kullanıyorum kilo alımı iyi gaz sorunu eskiye göre çok çok iyi tadı i da güzel severek yiyor valla
Bsrenfl Didemsumeyye bebelac ın normal mamasından hiç memnun kalmadım fakat bebeşac gold ile büyüttüm oğlumu ondan çok memnunum. Kilosu va hep yerindeydi
[silindi] Valla canım ben nerdeyse 3 aylıktan beridir kullanıyorum öyle aman aman kilo alımı olmadı hatta pek kilo aldırmadı diyebilirim ama iyi zekası olsunvitaminleri felan ama kilo içinse pek önermem
dontsleppyunhappy Bsrenfl bu arada bu mama hep kopuruyor, kaşıkla karıştırarak yapıyorum. Başka mama da biberonu calkalardim, bunda acayip kopuruyor,sizde de böyle mi
dontsleppyunhappy Didemsumeyye bende Bebelac Gold kullanıyorum. İyi çok şükür bir sorunumuz yok, orta halli bir mama.