MelNilAdaMom Kızım 4ay 18 günlük , inanılmaz saç dökülmesi yaşıyorum. Kızımın da benimde çok dökülüyor . Özellikle benim ki . Neyapmam gerekir kızlar yardımcı olur musunuz lütfen ?? Kel kalmak üzereyim 🙄
Thesra MelNilAdaMom Kel kalmazsınız🙈 Bir süre sonra dökülmeler azalıyor zaten dökülenlerin yerine de yeni bebek saçları diye tabir ettiğimiz saçlar çıkıyor😌 Doğumdan sonra vücudumuz kendini yenilediği için oluyor bunlar geçici zaman alıyor sadece🥰 Geçenlerde bir hanımefendi doktora gitmiş ona özel bir şampuan önermişler Prosenin adın da oldukça etkili yorumlarına baktım alıcam ben de sizde araştırıp karar verip kullanabilirsiniz dökülmeyi durdurmuş😌
Sshhhh Bebeğimin kafasında bazı yerler kelleşti bile 3ay 26 günlük benimkide çok dökülüyor ama ne yapılır bilmiyorum normal bişi herkeste oluyor bence doğal sabunla yıka saçını
Gkceemr 5 aylığız oğlumla beraber saç döküyoruz biriktirsem yastık olurdu resmen saçlarım iyice seyreldi çözümünü bulan olupda yazarsa sevinirim 😩
MelNilAdaMom Thesra teşekkürler bilgiler için ☺️ O şampuanı da araştırayım 👍🏻 Bu durumdan en yakın zamanda kurtulmak istiyorum
Thesra MelNilAdaMom Şampuan kesin çözüm gibi görünüyor yorumlara göre umarım öyledir bakalım☺️Rica ederim bu ara da😌