Var mı bu konuda yarası olan. Oğlum 1.5 ay emdi emmede değildi daha çok sağıp veriyordum çünkü memeyi tutmuyordu. El kadar bebeye meme tutturmak için 4 kişi uğraşıyorduk biri mememi tutuyordu, öbürü çocuğun kafasını mememe bastırıyor, diğeri çocuk memeyi tutunca kendimi geri çekmiyim diye sırtımı ittiriyodu, biri de yandan şırıngayla süt sıkıyordu, yavrumsa kollarımda feryat figan cebelleşiyordu. Sonuç ne mi oldu? Tam bir meme düşmanı bir çocuk. Ha bir de bu arada emzirmiyosun, sen vermiyorsun meme, mamayla kof kilo alıcak, aranızda bağ oluşmayacak, sağlıksız olucak vb. Daha bir sürü lafa maruz kaldım ama kimse bilmez benim o 1.5 ayda ne çektiğimi hemen hemen 2 ayına kadar sağıp vermeye devam ettim, sonra yavaş yavaş sütüm azaldı, oğlumda anemi çıktı, bronşit oldu derken sütüm hepten gitti, az az yine tutuyordu, görümcem süt annesi olmak istedi oğlum tak diye tuttu onun göğsünü, bş yandan çok sevindim anne sütü alıyor diye halası süt annesi olucak diye bi yandan da beni öyle hiç emmediği için böğrüme öküz oturdu ondan sonra da tamamen kesildi zaten sütüm. Şu an 4. Ayın içindeyiz sadece mama yiyor ama çok güzel yiyen çocuk artık yemiyor, kilo alımı çok az, laktoza alerjisi varmış laktozsuz mamayı da yemedi ne olcak bilmiyorum 🤷🏻♀️