Prenses21 Kzlar bebegim bugun 1 ayik oldu bn hic kundak tapmadim onu kaynanamda kundak yapmadin bak kuvveti yok hic basmiyo bosa birakiyo diyo sizce boyle bisy ola ilirmi
balyanakannesi2 Prenses21 Tabiki olamaz zaten 1 aylık bebek nasıl kuvvetli basabilir. Ne olur sıkmayın canınızı siz en doğrusunu yapmışsınız.
Hum34 Yuh 1 aylık bebek bu. Ne bekliyorsunuz koşmasını falan mı ? Ne kadar cahilce bir yorum bu ya ! Bu çağda , bu imkanlarda ben böyle bir soruyu ve yorum kabul etmiyorum !
Prenses21 Annefasulyesi hep boyle seyler soyluyo icimde korku birkiyo birde nefes sorunu vrdi bundan once hizli nefes alio veriyo diyodu suphelendim diyodu sagir dilsiz yapti cocugumu resmen
Almina06 Prenses21 ya hangi üniyi bitirmişte teşhis koyuyo. Daha 1 aylık bebekten beklenti ne? Bı sorun fark ettiyseniz aylık kontrolünüzde doktora danışın
Bebiskomm Prenses21 ay sacmalamasın ya bir aylık bebek ztn nası bassın bende kundak yapmadım bikez bile oglumm kostıruyor tutamıyorm
Deletedmom4444 1 aylik bebek dimi yanlis anlamadim 1 yasinda falan degil 🤔🤔🤔 Kaynanan aşırı saçmalamış
Mommy_Tugsa Prenses21 nereye basmıyo anlamadim 1 aylık bebeği yere bastırmaya calisiyosunuz bu normal geliyo da basamaması mı anormal 💆♀️
Annefasulyesi Prenses21 benim kızımda hızlı nefes alıp veriyordu ve 10 gün yoğun bakımda yattı. Şimdi 10 ay 20 günlük benim nefesimi kesiyor o kadar diyorum bak. Sen aldırış etme gereksiz şeylere. Eğer yaşayıp göreceğimiz bir sıkıntı varsa zaten olacak ve bu tarz konuların tek muhatabı doktorlar. Sağlıkla büyüsün inşallah 🤗
bernaasn Allah askına 1 aylık bebek basar mı oglum 6 aylık duzeltılmıs 5 aylık prematüre o bıle basamıyor daha dogru duzgun doktor bı sorun yok dedı lutfen sacmalamayın
Mervenurcoban Bir aylık bebeği ayaklarının üzerine bastırmaya çalışmakta ne bileyim yani benim kızımda hiç lundağa sarılmadı zaten 20 gün yoğun bakımdaydı herkes herşeyi ne çok biliyor şimdi 5 aylık prematüre olmasına rağmen gayet aktif