Flyblue Kizlar bronsit olmusum . Dogal karisimlar ne yapabilirim gecmiyo bu illet. Nefes alamiyorum hic. Nefes alamadigim icin surekli yorgunum. Hatta covid testi bile vermistim. Bronsitmisim😑
Sonsuzmutluluk Flyblue Ihlamur için bolbol tereyağını eritin yakmadan pekmezle karıştırıp ılık ılık için.
Merida1 Flyblue canım 5-6 sarımsak ez üzerini geçecek kadar zeytinyağı dök 2 saat bekle ayağının altına sür sonra da çorap giyerek o şekilde uyu şifa olur inşallah
Flyblue Deletedmom84455 sizinde oluyomuydu derin nefes almak istiyorum alamiyorum nefessiz kaliyo gibi hissediyorum zar zor derin nefes alip rahatliyorum sonra yine ayni psikolojim bozuldu resmen
Sevdemm16 Deletedmom84455 emziren anneler içebiliyor mu bilginiz var mı cok fena öksürüyorum bilgi bulamadım😣
Deletedmom84455 Flyblue pekmez zaten sabah öğle akşam kullanıyordum andız pekmezi kozalak pekmezi diye geçiyor bu arada.
Deletedmom84455 Sevdemm16 1 tatlı kaşığı bal 2 tatlı kaşığı sirke tarçın limon ve kaynar su hemen öksürüğü keser bilginiz olsun sıcak sıcak için.