Turuncuhayaller Kızlar sağ ğöğsüm geceden beri hafif acıyordu içinde kitle var süt bezesi dir diye bugün hep onu emzirdim ama gitmedi az öncede banyoya girdim hafif kızarık nasıl geçer? Diğer ğöğsümü emzircem şimdi Bi o Bi o yapcam sertlik nasıl gidecek
ebz09 Turuncuhayaller sert olan kısma masaj yapın sıcak ve soğuk uygulaması yapın. Gerekirse sağım yapın yani sert olan göğsü 2 diğer göğsü 1 emzirtin
Makaron_88 Turuncuhayaller bir seferdengeçmiyor malesef boşaltılması lazım sağın isterseniz rahatlarsınız
Nisanannesi1 Turuncuhayaller ben yaşadım Allah yardımcın olsun gögüsünde süt biriktirme sağ dolaşa at. Aniden ateş çıkartıyor 2 gün yattım mastit yüzünden
Heyecandorukta Turuncuhayaller sicak havlu koyun ardindan normalde emzirdiginiz pozisyonun tam ters yonunde emzirin. Youtube’da mastit masaji var onu yapin banyoda. Ama geçmez ve ates yaparsa doktora gidin o zaman antibiyotiksiz gecmez
Turuncuhayaller Nisanannesi1 nasıl düzeldi peki sağma makinem yok bebeğim sadece anne sütü emiyo allahtan hep emzirdim emziririmde doktorluk bir durum olur mu? Kendiliğinden geçer mi? Sıcak havluy uygulaması yapcam ama sertlik içerse faydası olurmu? Çok soru sordum hakkınızı helal edin
Nisanannesi1 Turuncuhayaller benimde yoktu salak gibi hastaneden sağla makinesi kiraladım 1 haftalığını 150 ye. Halbuki markette varmış 100₺ ye eşim aldı geldi onuda kullandım. Makine Alman lazım acilen hem emzir sonra kalanını sağ. Şişlik büyüyor çünkü
Eys Turuncuhayaller canım ütü ile havluyu ısıt yanmayacak şekilde sert olan bölgeye koy. Bir süre uygula bol bolda emzir
Birceninannesi Turuncuhayaller çok geçmiş olsun ben de dünden beri göğüs acısı vücut ağrısı ve hafif ateşle 62625. mastitimi olmuş bulunuyorum. Soğuk lahana yaprağı iyi geliyo mutlaka deneyin. Banyoda ılık suyun altında kalıp sabunla masaj yapın. Acıyo ama bastırarak yapın kitlenin üstüne. Sağım makinanız yoksa emzirdikten sonra kalanını elinizle sağarak mutlaka boşaltın. Ateşinizi takip edin yükselirse doktora gidin antibiyotik kullanımı gerekebilir. Ağrı için 6 saatte bir parol alabilirsiniz